Fogyjunk együtt húsvét után !!! (beszélgetés)
Nem attól kövér senki, hogy mit eszik néhány ünnepi napon. Hanem attól, amit egész évben megeszik.
Nekem már most fogynom kellene, nem csak húsvét után! :) Ezek az ünnepek csak a kilót teszik ránk! :(
Sziasztok!
kicsit eltűntem
Hoxa írt, hogy megcsinálta a táblázatot.
Aki be szeretne kerülni, az írjon priviben! A táblázatot a hozzászólás alatt találjátok
üdv
Marylu
Sok szerencsét a görkorihoz!!! :)
a mai nap kipipálva, kivéve a mozgást, nem nagyon volt kedvem, megesik is. de megvettem a védőfelszerelést a görkorihoz => retteg aszfalt :-)
Én próbálok 1200 kalóriát enni!
De most az istenért sem megy!
Gondolkodom a level-diétán, de majd még kiderül!
Jó reggelt!Esik az eső nálunk. Megettem a reggeli grapefrut-omat. Délig ennyi. Utánna egy kis baromfi párizsi , mozzarell és retek anyukám kertjéből. Szép napot csajok.....
hát nem követek semmilyen diétát, inkább csak odafigyelek (: te?
Nem! Én úgy érzem most kaptam vérszemet :-) Igaz negatív lökés volt, de lökés......
Hát ez igen csak lökés! Csak lássuk az eredményt!
Fel ne add, mert egyedül maradok!!
Ma azt hiszem megkaptam azt a pozitív lökést ami ösztönöz a fogyásra. Sajnos nem jó dolog, de legalább akaraterőt ad. A sógornőmet elkísértem egy bababörzére. Az anyukák árulták a babáik kinőtt ruháit, mi is. Ritkán járok úgy haza a szülővárosomba, hogy kimozduljak, de most rengeteg régi ismerőst láttam, aki most szült vagy éppen terhes. Korombeliek. Igazából nem a gyerek hiányzik, de hanem , hogy nincs a közelemben olyan személy akivel elgondolkodhatnék a családalapításon.........................
Sziasztok!
Köszi az érdeklődést itt vagyok. Hosszú volt a konferencia, nagyon messze is. De most már leszek megint. Én még nem mértem magam, felesleges lenne.
Nagyon ügyes vagy te is! Milyen diétát csinálsz?
hűű, gratulálok! ügyes vagy! csak így tovább :)
nekem "csak" másfelet sikerült fogynom húsvét óta...
Én eddig 2,2 kg fogytam! Nekem ez nagyon jó!
Sziasztok!
Sok a munka, el vagyok havazva, holnap elutazunk, úgyhogy délután vásárlás, főzés, készülés. Vasárnap már lazábban leszek, addig legyetek ügyesek!!!
Merre vagy? Mi van veled? Ugye jobban vagy már?
Bozoka hogy ment a konferencia! Azt hiszem azon voltál vagy ott is vagy még?
Hajrá!
Nem adjuk fel! Most nekem úgyis könnyű kaját kell hogy egyek így most még jobb lesz ha fogyózok!
Aztán a többiekről is halljak!
jajj, sajnálom, az elég szörnyű dolog. szedd össze magad! így nem jó fogyni...
hát én próbálom itt tartani a frontot, de egyedül nem tudok csevegni (:
ma egy kicsit lankadt a lelkesedésem, de nem adtam fel!
Sziasztok!
Én ma tuti fogytam, mert gyomorrontást kaptam és egész nap 2 csomag jó reggeltet ettem!
Veletek mi van? Elhalt a fórum?
Sziasztok van itt valaki most ?
Itt vagyok, csak egész nap dolgozok!
Hogy mennek a dolgok? Én igyekszem!
Már hiányoztatok!
Sziasztok csajok ! Én indítottam ezt a fórumot és nagyon örülök hogy ilyen szép számban csatlakoztatok hozzám :) 9 hetes a kisbabám igy elég nehéz irnom de mindenkinek erőt és kitartást . már alig alig van tejem igy a héten már elkezdtem a mozgást is napi 50 perc taposógép és utána fél óra torna keményen :) nekem 26kg kéne leadnom . megpróbálok esténként fellépni hogy megtudjam ki milyen sikereket ért már el :) Puszi nektek !
Van a betegszoba.hu oldalon egy cikk, ez a címe: A falási rohamok ellen te magad vagy a gyógyszer. Szerintetek hogyan lehetne erről többet tudni? Sajnos tegnap nem nagyon haladtam a könyvvel, kicsit felborult az estém.
amúgy a táblázattal mi van? nem lesz? mondjuk elég kevesen maradtunk...pedig már húsvét után van (:
elég eredeti, hogy elvonókúrának nevezi ezt :D
amúgy egy idő után tényleg el sem hiszed majd, hogy mikre tudsz már nemet mondani (: a te lelkesedéseddel meg főleg! szóval kitartás!
További ajánlott fórumok: