Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én! (beszélgetés)
Szia!
Valóban gyönyörű! Most hoztam el a fiamat az óvodából. Holnap bábszínházba mennek:)
Gyűröm a 90 napost, most tartok a 3. napnál...:) Egész jó a közérzetem, biztos a jó idő miatt is:)
Te hogy vagy?
Szia!
Köszi!:)
Végülis egy fél évig eltart, de akkor már csak a végében van benne.
Sziasztok!
Véleményeteket kérném,hátha van valakinek jó ötlete! 6 hete fogyózom 1200 kcalt-eszem.Kb másfél- két hete semmit nem fogytam. Csökkentsem tovább a kalóriákat mondjuk 1000-re? Mit gondoltok?
Szia! Szép jó reggelt!
Köszönöm szépen!:)
Igen, akarok dolgozni benne. Ez egy kihívásokkal teli szakma amiben nincs két egyforma esküvő és két egyforma pár:) Az ilyet szeretem:) Már kezdem összeszedni a szolgáltatókat akiktől referenciákat fogok kérni ami látható és kézzel fogható:)
Majd nézd meg az adatlapomat, tettem fel egy régebbi fotót amin dauer van a hajamban, igaz az még a másik fajta, de a mostanival is ugyanilyen és annyi a különbség, hogy most fufrum van:)
Legyen szép napod!
Igen, nagyon jó:)
Tegnap megkaptam az oklevelemet:)
Atyaúristen!!!!!!!
Én meg csak hízok...pedig már "nyomom" az ellipszist is.
Szia!
Igen, a tanfolyam 2 hétvégés.
Fárasztó, de nagyon érdekes, megéri:)
Szia! Az jó, hogy formálódsz, az is nagyon lényeges dolog! Én is inkább alakulok, mint veszítek a zsíromból..de az az idő is eljön majd, amikor napról napra könnyebb leszek:)
Bizakodjunk és tegyünk a siker érdekében!:)
Szia!
Örülök, hogy jól érezted magad a tanfolyamon! 2 hétvégés?
Neked is szép napot!
Sziasztok!
Újra itt! Hogy álltok a kilókkal?
Sziasztok!
Jól vagyok, de egy kicsit fáradtan:)
Megy a torna rendszeresen:) Tegnap nagyon jól bírtam és még jól is esett:) Hétvégén elfáradtam szellemileg a tanfolyamon, de nagyon jó volt, még ez a hétvége is ezzel fog eltelni, de már nagyon várom. hogy ismét ott legyek.
Mindenkinek szép napot!
Szia!
Én jól...trénerezek szorgalmasan, kivéve mikor nem vagyok itthon...éreztem is a két nap kihagyást, úgyhogy most igyekszem pótolni.
Veled mi újság?
Légy üdvözölve!:)
Milyen módszerrel fogyózol?
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Tartós, látványos és egészséges fogyi a testkontrollal. Hétfőtől jön valaki?
- Imádok mozogni és egészségesen táplálkozni
- Szerinted milyen étrend kell ahhoz, hogy hosszú és egészséges életed legyen?
- Közös fogyózás, hogy motiváljuk egymást!