Foggyökér gyulladást hogy lehet könnyen meggyógyítani? (tudásbázis)
Ma a gyógyszertárban kaptam valami homeopátiás gyulladáscsökkentőt.
Kipróbálom, hátha megúszom a gyökérkezelést...
Nekem amúgy megmentette az orvosom az egyik ilyen fogamat. Már többször írtam ebben a témában.
Nekem újra kellett gyökérkezelni a már gyökérkezelt fogamat, tett bele helyi antibiotikumot, és végre be is tömte.
Nekem a korona alatti fogam gyökerén van gyulladás.
Csak a koronán keresztül tudnák gyökérkezelni, ha megtalálják a gyökeret. Félek, hogy elpattanik így a korona, aztán kezdődik előlről minden...
Nem tudtok valami megoldást, ami megszüntethetné a gyulladást gyökérkezelés nélkül?
Köszi előre is!
Nem gyökércsúcs korrekciót javasolt?
Apósomnak meg azzal gyógyították meg a fogát.
Hasonló cipőben járok.
Homeopátiás szerek közül a Chamomilla vulgaris csökkenti a gyulladást. Nekem 3 nap kellett.
De akkor kell mentolmentes fogkrémet használnod.
Nekem a dokim azt mondta, hogy újra gyökérkezeli, kitisztítja újfent a csatornákat, gyógyszeres tömést tesz bele, ami lehúzza a gyulladást, és januárban véglegessel betömi.
Mondjuk én kerestem egy másik fogorvost, mert már ketten húzni akarták ezt a fogamat a gyulladás miatt!
Sajnálom :( remélem te nem így jársz.
Nekem sajnos nem tudtak gyökér kezelni mert kampós végű fogaim vannak. Így aztán nem is lehetett megmenteni:( De mire rájött egy drnő megjártam a hadak útját.
Jobbulást!
A fogorvosod mit mond?
Egyébként a " cserszömörcés szájvizet próbáld meg.
Gyulladásra a legjobb szerintem.Jobbulást.:-)
További ajánlott fórumok:
- Fiatalkori izületi gyulladás
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?
- Verejtékmirigy gyulladás-hidradenitis supporativa
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Foghúzás esetén mit lehet tenni, hogy ne legyen gyulladás és minél hamarabb gyógyuljon a foghely?
- A meditáció maga a csoda, mely meggyógyít téged és a világot.