Fogamzásgátló- szex a menstruációs héten? (beszélgetés)
Sziasztok!Na igen ma van szerda!De írtad hogy szokott délután,este sőt csütörtökön is megjönni!Na meg nem minden menstruáció előtt vannak tünetek,és ezek is változhatnak!
És igen,igaza van az előttem szólónak,1hónap után védettséget adnak a fogamzásgátlók.
Úgyhogy no para:-)))
Én úgy tudom folyamatos a védettség,pláne ha 1 éve rendszeresen szeded.
Hisz aki babát szeretne annak is elvileg 1-2 hónappal előbb abba kell hagynia a szedését,hogy kiürüljön a szervezetéből...
Akkor jó, csak mert ez volt az első ilyen alkalom, és eddig nem nagyon akartam, féltem a következményektől. De hát most így jött ki.
Köszi a válaszod!
Sziasztok
Kb egy éve szedek fogamzásgátlót, és 90%-ban pontosan jön meg, szerda reggel, de volt ritkán, hogy szerda este,vagy csütörtök reggel. Vasárnap szedtem be az utolsó bogyót, és én úgy tudom (kis könyv is azt írja és meg is néztem) hogy ilyen idő elteltével (1 év) már a menstruációs héten is védett vagyok. Tegnap szeretkeztünk a párommal,Na de itt a bibi..reggel felkelek, se görcsök se menstruáció..Szerintetek van okom félni, vagy túlreagálom?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek menstruációs görcs ellen, ha a görcsoldókat kihányom, fogamzásgátlót meg nem akarok szedni?
- Hogy lehet eltolni a menstruációt fogamzásgátlóval nyaralás utánra?
- Rendszertelen a menstruációm a dokim minden áron fogamzásgátló tablettát akar rám tukmálni. Valakinek valami tanács?!
- A menstruáció első napjától kell elkezdeni a fogamzásgátló tablettát szedni..mikortól nyújt biztonságos védelmet?
- Ha fogamzásgátlót szed valaki, mégis mitől lehet, hogy rendszertelen a menstruációja?
- Borzasztó menstruációs görcsök! Lehetséges, hogy a fogamzásgátló tablettától van?