FLP (Forever Living Products) termékeket milyen üzletek forgalmaznak? (tudásbázis)
És nem tilos terméket értékesíteni. Erre semmilyen tiltó jogszabály nincs. Mégis honnan veszel ilyen butaságokat?
Viszont csak a megfelelő formában lehet értékesíteni. Elég kevés olyan ember van aki úgy értékesíti ahogy az FLP üzletpolitikája előírja. Sajnos.
Beszámolóm:anyunak a fogínysorvadása eltűnt a termékektől.
A barátnőmnek a koleszterinje jött helyre és a régóta tartó felfázása.
Én még mindig tartom a súlyom..
jogszabály van rá, hogy tilos :) mivel ez fogyasztói hálózat, nem értékesítői. sajnos ezt kevesen tudják, így sok az előítélet :(
egyébként meg ha valaki csatlakozik a céghez, megveszi a termékeket, és meggondolja magát visszaviheti, egy hónapon belül 100%-t, egy éven belül 70%-t visszafizetnek. sajnos ezt is kevesen tudják :(
Onnan jövök köszi, de nem MLM forgalamzót kerestem, azért kérdeztem.
Akkor megnézem az aukciós oldalakon, köszi mindenkinek
bioszallito .hu
megpróbálhatod még az aukciós oldalakon is, sokféle van ott is :)
További ajánlott fórumok:
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Kézműves termékeket kedvelők gyertek!
- Magyarországon termelt,vagy gyártott MAGYAR termékeket keresek, van még ilyen?
- Belépési díj nélkül milyen termékeket lehet forgalmazni?Avon, oriflame és még?
- Veszélyeztetett terhesként 1 vetélés után, milyen Forever FLP termékeket ajánlott szedni?
- Vásároltál már TV Products termékeket? Mi a véleményed róla?