Filmklub (beszélgetés)
Ez egy új téma csak már nem tudok új forúmot nyitni neki ma 2022.február 14van valentinap szerelmesek napja (korom 23tól30ig ez csak egy be tájolás)
Szerelmes zenék:
Magyar
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Külföldi zene a szerelemről:
1. [link]
Magyar szerelmes album:
Aztán a szakitós dalokbol egy pár
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Valentin napján 12:52 kor ezt gondolom a szerelemről és a férfiakról ami ebe a zenébe van
Le a ♥️🌹💋🎁👎👎👎💔🖤🖤🖤💔💔😭😭😭☹️☹️ szarok ere a napra mint amerikai jelentöség egy magam vagyok egy nagy üveg kolával és a kedvenc számomat és filmeket fogom még nézni 😭😭😭💔💔🌹🌹🌹♥️♥️🖤🖤🖤🖤🖤🖤👎👎👎🎁🎁🎁 Kedvenc film amin sírni fogok [link]
vidám filmek Adam Sandler
Kellék feleség, Kavarás, Az első 50 randi, Kismenő, Apafej, stb.
romatikus filmek
Aludj csak én álmodok,Nászajánlat,Neveletlen hercegnő,Ha igaz volna,Ház a tónál,dr. Szöszi,Idétlen időkig
akciófilmek :Drágán add az életed,(ebből nem tudom hogy mindent de lehet csak az elsőt csak)
katasztrófa filmek:2012
sorozatok:Dr. Csont(öszevisza a tvbe),Szellemekkel suttogó(pár évadot a tv ben),Buffy a vámpírok réme,Angel(1évad)
kaland filmek:Indiána Johns,Múmia, Titkok könyvtára,, Harry Potter, Mission Impossible, James Bond, Man in black,
ki írtam hogy melyek azok a filmek amiket én is láttam a te felsorolásaidból
amik jók és eddig láttam mostaniak és régiek
Kavarás : [link]
50 első randi: [link] (ezt sok szór néztem meg gyerekoromban mert tetszed hogy a férfi harcol a szerelmért hogy az övé lehessen aztán azért harcolt végén hogy emlékezen a szerelme rá hogy házasok és gyerekük van)
Távkapcs: [link]
nagy fiúk: [link]
nagy fiúk2: [link]
Kellékfeleség: [link]
Happy, a flúgos golfos: [link]
Pixel: [link]
Esti mesék: [link]
egyenlőre ennyi ezek tették ki gyerekkoromat a többit máskor majd
séta a multba 2002: [link]
ez egy igen régi film és nekem mint síros romantikus film ez van mig mindenki másnak a titanic film van mit síros film(100szor láttam a filmet és kívülről tudom a tartalmát)
várom kinek mi a kedvenc filme
Nagyon szívesen ajánlok filmeket, de nem vagyok benne biztos, hogy tetszik majd neked.
Mindenféle könyvet és filmet szeretek. Nincs favorit műfajom.
Általában, ha egy film alapja a könyv, akkor elsőre elolvasom, majd megnézem, hogy olyan lett e, ahogy én elképzeltem.
Nem fog minden eszembe jutni;)
Egyébként pont nem régen nyílt egy fórum, ahol szintén filmajánlások voltak....
Nagy kedvenceim:
Háború és béke
Anna Karenina
Manderleyház asszonya
Elfújta a szél
Az éhezők viadala
A vidám filmeket is kedvelem. Kedvencem Adam Sandler, azaz sok filmjét szeretem:
Kellék feleség, Kavarás, Az első 50 randi, Kismenő, Apafej, stb.
De szeretem a romantikus filmeket is és a mesefilmeket is:
Aludj csak én álmodok, Nászajánlat, Neveletlen hercegnő, Ha igaz volna, Ház a tónál, dr. Szöszi, Idétlen időkig, stb.
Szeretem a scifit is: Időzsaru, érkezés, őslakos, utazók, pusztító, az időutazó felesége, Majmok bolygója, Terminátor, Különvélemény, A holnap határán, A függetlenség napja, Az ötödik elem, Csillagkapu, stb.
De az akciófilmek is jöhetnek: Drágán add az életed, Ál/arc, az utolsó cserkész, két tűz között, A szökevény, stb.
kaland filmek: Indiána Johns, Múmia, Titkok könyvtára, Jurasic park, Harry Potter, Mission Impossible, James Bond, Man in black, bosszúállók, stb.
És még a katasztrófa filmeket is: 2012, Holnapután, Dante pokla, Armaggedon, Törésvonal, stb.
A sorozatokat sem vetem meg: Dr. Csont, Helyszínelők, New Amsterdam, Dr. Murphy, Nyomtalanul, Scherlok, Rejtély, Sliders, Szellemekkel suttogó, Angel, Buffy a vámpírok réme, stb.
És még sorolhatnám...
Minden filmet más miatt szeretek. Van amelyiket azért, mert vicces, van amelyiket azért, mert szeretem a színészeket, akik játszanak benne, van emyliket a hangulata miatt, stb.
Lehet csemegézni;)
Az ablakomon át: youtu.be/26krpq6HMzI
Nem rég láttam fúra is meg jó is 👍👍👍👍👍likot kap az 5böl lehet úja meg nézném vagy valami hasonlót