Féltékeny vagyok a szeretőmre, akivel szeretjük egymást (beszélgetős fórum)
Kedves Érdeklődő Érdekes!
Ha Téged mindig támadás ér, és tényleg így érzed, érdemes megnézni, miért. Én állati sokat hibázom, le is írom, de nem marnak itt belém.
Mindannyian hibázunk. Le is írjuk. Nyíltan.
Csakhogy ha hibázok, van némi bűntudatom. És ahogy a többieket is olvasom, nagyon jellemző, ha egy nő hibázik, bűnbe esik, akkor a nő örlődik. Nézd csak meg! Nem jellemző, hogy másokat, a pasikat hibáztatja. Na ez egy furcsaság.
Persze, lehet, hogy azt a részt nem írtad le...
Mindegy, a dolgot lezártad, szépségeket Neked!
Az eredeti téma okafogyottá vált, tehát én léptem. A marcangolós rész nem kérem.
Te miről beszélsz??
Minek teszel fel egy kérdést, ha nem bírod a negatív véleményt???? Hm???
Ja és még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, ez szerintem jellemzi ezt az egészet!!
:)
Te ezek szerint nagyon nőies vagy...
Nem tudom mi furcsa, az hogy nem ezen az oldalon élem az életem minden percét?Szerintem belépek elég sűrűn....Az meg, hogy nem tettem próbára, ahogy ti tanácsoltátok, na az se lenne nőies, meg annyira helyeselni való...
Kívülállóként annyira tudtok ám tanácsot adni, csak lennétek benne...meg ha lelehet valakit szólni, akkor aztán megteszitek, csakhogy a saját negatív dolgaitokról a figyelmet eltereljétek magatok elől...
Azért nincs kedvem többször itt lenni, mint ahogy ti mindig itt lógtok, mert az ember tanácsot kér, s mást se kap(ezt már más fórumokon is megfigyeltem), mint a lealázást, leszólást...Mert ti csak itt mertek prédikálni a másiknak, meg csak egy virtuális térben éltek.
jogos a megérzés... és most sincs itt... jó biztos dolga van, ne legyek már ilyen gonosz. :P
de akkor jöjjön, és védje meg magát. :)
Meg az is furcsa, hogy feltesz egy kérdést, aztán órákkal később reagál. Ha felteszek egy kérdést, akkor próbálom figyelemmel követni, hogy ki mit reagál.
Meg ez a hirtelen szakítás is hihetetlen egy nagyon szerelmes nőtől. A fogalmazása is olyan...nem nőies. :) Nem tudom miért, csak megérzés.
:DD
kusza hsz-ok... új tag... kérdésekre nem adott válaszok... hm.....
:DD
hát magam sem tudom... a kérdésemre sem válaszol, meg nem tudom, olyan érzésem van, hogy na.... :D
furi. :D
hm...
furcsa nekem ez az egész... már nem feltétlen a kapcsolat elsősorban, hanem ez a fórum... a fórumnyitó...
de biztos rémeket látok. :D
Köszönöm a válaszokat.Nem, s szeretőmtől függetlenül is gondolkozom a válásom.
Fejlemény:abbahagytam vele.Nagyon fáj, minden nap sírok.Elfogadta, de azt mondta nagyon mély érzéseket hoztam elő belőle..s bármikor akarok találkozhatunk, írhatunk egymásnak.Férjemmel persze uaz a szitu, uúgy nincs semmi köztünk.Ő szeretné helyre hozni, de én már mint ffit nem kívánom.
Azért szakítottam a szeretőmmel, mert az önszeretetem fontosabb, mint hogy hazudozzon nekem valaki.Holott lehet más benne maradna, ha másnem a szexért....oké is lenne, de minek füllentett ilyen dolgokról, nem értem...ez egy mintakapcsolat egy ffinek...no kötöttség, jó szex...mégis taktikáznak...Meg azt se értem miért mondta állandóan, h közös jövőt szeretne velem.Hát ez van..nem tudom mennyi idő míg kiheverem..mert még mindig nagyon szeretem, s ő is esendő mint más..durva váláson van túl..ő is csalódott, gondolom ő se kész még, h levesse magáról az önvédelmi harcokat....
Kíváncsian várom a fejleményeket!!!
Vigyázz majd a szóhasználattal, meg a korral, minden egyéb adattal, nehogy lebuktasd magad idő előtt!!!
Meg mered csinálni, hogy belekóstolj a valóságba? Lehet, hogy a férjed nagyot nő majd a szemedben...
Akar igazat is mondhat, lehet h tenyleg csak megszokasbol lepeget be, es nem jelent neki sokat a virtualis vilag.
De en sem lennek nyugodt, plane, ha mondtad is neki, hogy zavar, de nem tesz ellene semmit.
En tuti, hogy nem tudnam komolyan venni a helyedben.
Tervezed mar a valast? A ferjed tudja?
Simán!
Ez okos dolognak tűnik, ha ezt a szempontot nézzük csak.
Úgy hiszem, ha hozzád hasonlóan érez ez a férfi, akkor nem levelezget társkeresőkön. Ha úgy gondolja, hogy megtalálta a szerelmet, akkor letörölné magát...Úgyhogy ne éld tovább bele magad ebbe a kapcsolatba, csak egy kaland neki a sok közül és egyre többen vannak ilyenek sajnos!
Vagy rendezd a kapcsolatod a férjeddel ha lehet még, vagy válj el. Komoly kapcsolatot a társkeresőn ritkán találni! Tedd próbára a pasit: regisztrálj és lépj vele kapcsolatba. Meg fogsz lepődni, mennyire fog nyomulni. Miután meggyőződtél ezekről, szakíts vele szívfájdalom nélkül!
Ha veled összejött mással is összejön! Én nem bíznék ilyen férfiban! Kitudja kit bolondít még! :-(
Vagy teszteld le!!! Jelentkezz be más néven.. startólj rá! És megtudhatod hogyan reagál...!
Ez gáz. De nem mondhatsz semmit, mert egy lakásban fekszel le egy másik férfivel. Gondold el, ha tényleg szeret, elviselné ezt szó nélkül?
Én is ismerkedtem ilyen helyen. Az első reggel mindketten töröltük magunkat. DE mindketten szabadok voltunk! Ez fontos!
Te megkérdőjelezed, hogy levelezget nőkkel, ismerkedik. Ő viszont nem lát be a hálószobátokba!
Igazából ha semmilyen kapcsolatban nem vagy a férjeddel, miért is kell egy másik férfira várnod, hogy kilépj a házasságodból?
Egy normális férfiban ez jogos kételyeket is ébreszthet.
nekem abszolút semmi, neked?
(csak téged érdekel) :D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- A legnyomorultabb érzés a Földön: szeretjük egymást, de mégis véget ért
- Remek párkapcsolatban élek! Tiszta szívből szeretjük egymást!
- Szeretjük egymást, mégsem tudunk együtt élni, de külön sem. Járt már valaki hasonló cipőben?
- Miért nem szereti, ha szeretjük egymást?
- Betegesen féltékeny vagyok a szeretőmre.