Felelőtlennek tartom azokat, akik vezetés közben... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
" A KRESZ szerint a kutya valóban rakománynak minősül, és a szabályozás azt írja elő, hogy „a rakományt a járművön – annak belsejében, illetőleg rakfelületén – úgy kell elhelyezni, hogy a közlekedés biztonságát, valamint a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse.” A szabályozás egy felsorolást is tartalmaz a gondossági kötelezettségekről."
Igaz, ez nem rendelet "csak" szabályozás, de szerintem mindenkinek be kellene tartani már a saját és kutyája biztonsága érdekében is.
Én szerencsére még nem láttam hasonlót, ha tényleg van ilyen, az biztos hogy nagyon - nagy felelőtlenség. Soha nem reckíroznám, mivel tényleg nagyon balesetveszélyes.
Van ismerősöm, akit pont azért büntetett meg a rendőr, mivel szabadon volt a vezető melletti ülésen a kutyája.
Tudom, hogy a rendeletek nem nagyon érdekelik az embereket, pedig egyik-másikon jobb lenne elgondolkodniuk, nem utólag szitkolózni ha büntetést kapnak.
Én már minden baromságot el tudok emberekről képzelni, akár ezt is. Ha van ilyen, akkor tényleg felelőtlenség.
Elharapódzott valami közléskényszer az interneten, ráadásul igyekeznek egymást felülmúlni és olyat kirakni, ami még nem volt. Ez vezet az ilyen hülyeségekhez is, mint amit te írsz. Felnőtt emberek internetes elmebetegsége.
Azt gondolom, te irigy vagy.
Senki nem csinálja ezt így vezetés közben.
Nem tartom valószínűnek, hogy valaki vezetés közben a kormány fektetveölbe fogva fotózzák, videózzák a kisállataikat! Mondjuk erre rendelet is van!!
Én még nem láttam ilyet! Te igen? Vagy csak a képeket?
Azok nem valószínű, hogy vezetés közben készültek.
Az én kutyám is utazik kocsiban, biztonsági övvel bekapcsolva, mivel KRESZ előírás (több variáció van) és ha megállít a rendeőr, büntet is, ha nem így közlekednek a kisállattal.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Ti nem érzitek felelőtlenségnek, ha a leendő anyuka a terhessége 12. hetéig nem megy el orvoshoz?
- Amióta abortuszom volt, minden alkalmat megragadnak a szüleim, hogy a fejemhez dörgöljék, milyen felelőtlen voltam! Mit tehetnék?
- Igénytelennek tartom azokat, akik naponta nem fürdenek,...