Fejjel lefelé?! (beszélgetés)
Szia Borsóleves!:)
Jó a felhasználó neved!Én óvodapedagógus vagyok,úgy gondolom semmi probléma a tündéri csmstéddel.Ez semmit nem jelent még ebben a korban,lényeg az ,hogy egyáltalán a kezébe veszi a mesekönyvet.Talán az is okozhatja ha sokszor megfordítjátok a kezében egy idő után esetleg azért is úgy fogja meg mert ezzel is felhívja magára a figyelmet.Nekem 3 gyermekem van de ők is olvasták így a mesekönyvet.A legviccesebb az volt amikor már valamelyiket kivűlről tudta és a fordított könyvből elmondta az egészet nagy büszkén vigyorogva!!:)Ne aggódj és próbáld meg nem figyelni olyan sokat hogy mindig mindent jól csinál-e!!!Biztos vagyok benne,hogy okos,értelmes kis lurkó!!!üdv
Szerintetek van jelentősége annak, hogy a két éves gyermekem (tisztán, mondatokban beszél) 10-ből 9-szer fejjel lefelé veszi a kezébe a mesekönyveket, és az összerakos játékot, amint egy maci három részből áll, is a darabokat fordítva próbálja meg elhelyezni, majd amikor szólok, hogy fordítva ügyesen fordít rajta egyet és beleteszi jól!
Jelent ez valamit, vagy csak én aggódom túl?!
További ajánlott fórumok:
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Mi baja lehet a díszhalamnak? Fejjel lefelé van reggel óta a vízben, alig mozog.
- Fejjel lefelé ültetett paradicsomot próbálta már valaki?
- A 30 hónapos kisfiam fejjel lefele tart minden könyvet mikor olvasni akarja.Szerintetek ez probléma?
- A Nasivin orrspray-t minden alkalommal fejjel lefele meg kell tölteni, vagy csak az eslő alkalommal?
- Gyógytorna fejjel lefelé