Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Februárban lejár a bankkártyám, ha újat küldenek attól a nemzetközi számlaszámom az IBAN és a SWIFT kódom ugyanaz marad? fórum

Februárban lejár a bankkártyám, ha újat küldenek attól a nemzetközi számlaszámom az IBAN és a SWIFT kódom ugyanaz marad? (tudásbázis)

2013. nov. 10. 20:49
jo mert nekem minden honapba utalnom kell innen a kulfoldi szamomrol a magyarra..es ahhoz szuksgem van az IBAN-ra..az meg hogy valaki intezkedjen helyettem a bankba...az szinte lehetetlen..
6. Katinkaboszi (válaszként erre: 1. - Maku2434)
2013. nov. 10. 20:43

Az őj kártyák már mind dombornyomottak, tehát mindenhol elfogadják.

A száma persze változik, de ez nem értint téged semmiben.

2013. nov. 10. 20:42

Bankszámlához tartozó adatok maradnak.

Pin kódot Te változtathatod, ha akarod.

2013. nov. 10. 20:42
akkor az IBAN es a SWIFT kod az marad ugyanaz? csak mert kint elek külföldön es nekem ezek a szamok fontoak h megmaradjanak , mert nem tudok hazamenni csak azert hogy elkerjem az ujat..
2013. nov. 10. 20:39
A számlaszámodat biztosan nem érti a kártya megújítása. Én ugyanazzal a számmal kaptam új kártyát (Raiffeisen, sima MC), a férjemet megkérdezték, hogy maradjon-e ugyanaz, vagy újat kér :D (bár ő az adatlopásos balhé miatt kapott új kártyát, szintén Raiffeisen, dombornyomott Visa).
2013. nov. 10. 20:39
A kártyaszám nem lesz ugyanaz, a bankszámlaszám természetesen változatlan marad.
2013. nov. 10. 20:37
Jövö év februárjában lejar a bankkartyam,es azt szeretnem megtudni h attol h ujat küldenek attol a kartyaszamom ugyanaz marad? Illetve a nemzetközi számlaszámom az IBAN es aSWIFT kodom is ugyaanaz marad vagy azis megvaltozik?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook