Fapados gázszolgáltatás (beszélgetős fórum)
Még mindig gondolkodok rajta...
Csak attól félek, hogy a végén mind a kettőnek fizetni kell majd.
Ha valaki vált,1 évig nem léphet vissza.
A szoc, tám természetesen jár.Mindent neten intézel, banki átutalással fizethetsz. ha elfelejtesz időben dikálni, becsülik a fogyasztásaod és kiszámlázzák majd leemelik a számládról a pénzt.Nem tudom ha ügyfélszolgálatuk telefonos nics milyen gyorsan tudják az e-mailes reklamációm kezelni, esetleg számlát stornózni, jóváírni stb.... Nem tudom milyen a hátterük, én azért várnék vele mielőtt lépnék hadd forja ki magát és lássuk mi adóhat. Ne az én káromon tanuljnak mások, hanem én másokén.
nekem az a gyanús az egészben, hogy ha pl. egy társasházban én váltok, a szomszéd meg nem, akkor hogy különböztetik meg a gázt, amikor az ugyanazon a fővezetéken jön be mindkettőnkhöz?
Átvezetékezni nem fogják az egész országot!
Már március van. Ti váltanátok???
Állítólag irigykednek azok, akiknek nincs otthon net, hogy mi megtehetjük. De megtesszük?
Www.gas.hu ... Gázfogyasztásunk...
már nyitottam ilyen topicot, de úgy látom rossz címmel :D
ezen a címen Www.gas.hu mindent leirnak.
Valaki átállt már erre?
Az óra állást már régóta neten jelentem be. Az utolsó alkalommal megdöbbentem mikor /azt hiszem pont ezért/ regisztrálnom kellett. Ez lehet az? nemtom, de a visszaigazolás is komolyabb volt az eddigieknél.
A rádióban tegnap délelőtt volt téma a Kossuth adón.
Azt mondta aki a rádióban beszélt, hogy igen, jár rá a gázártámogatás.
Igen, a neten.
Amennyire emlékszem, azt mondta övék a gáz csöve, a mi eon-unk pedig adja a gázt.
Kb ez az alapja.
Valami nevük is van.
De lennék olyan bátor, hogy tőlük vegyem a gázt? Mernék most így hirtelen váltani?
A telefontársaságokhoz hasonlította magukat.
Egyik nap a rádióban hallottam egy gázszolgáltatóról, akivel neten lehet szerződést kötni, sállítólag 8 %-kal lenne kevesebb a gáznak az ára.
Ti belevágnátok? Milyen előnyeit és hátrányait látnátok?
További ajánlott fórumok:
- Ügynökök járják a városokat, hogy lépjünk át egy másik gázszolgáltatóhoz.Ők lényegesen olcsóbban adják a gázt, mondják. Van ebben valami csa
- Új gázszolgáltatóval kapcsolatos tapasztalatokat kérnék! Érdemes-e átlépni?
- Van köztetek olyan, akinél tartozás miatt felfüggesztették a gázszolgáltatást?
- Ha valakinek túlfizetése van a gázszolgáltató, visszaküldi, az összeget vagy levonja a következő számlából?
- Téged is megkeresett már gázszolgáltató, aki egy havi magtakarítást ígér a szolgáltató váltással?
- Kötött már valaki új gázszolgáltatóval szerződést?Tapasztalat?