Fájdalom a mellben. (beszélgetés)
Szia!
Igyál sok csalánteát az segít a mellfájdalmadon!
Nekem csak menses előtt fáj kb. 10 nappal. Miután megjött, megszűnik a kellemetlen érzés. Szóval hormonális eredetű.
Amúgy vizsgált már rutinszerűen a nőgyógyászam, semmit nem talált.
Viszont van egy kis fájdalmatlan apró valami (nem látszik, nem dudorodik ki, csak kitapintható, kis szúrós göböcske) a bal hónaljamban, voltam vele ismerős sebésznél, ő azt mondta, hogy semmi különös, olyan, mintha megszúrtam volna valamivel - s akkor eszembe jutott, hogy tényleg, egyszer mintha kirándulásnál megszúrt volna egy faág. Azt mondta a doki, hogy jegeljem. Hát, nagyon durva, mert odaragad a jégkocka, úgy hogy egy idő után abbahagytam. Most arra gondoltam, hogy lehet, hogy megnézetem egy másik sebésszel is.
Fájt neki nagyon. Először ő sem talált csomót. Nem tudtuk mi lehet a baja. Minden nap ellenőrizte a mellét, alaposan körbe tapogatta és úgy találta meg.
Beszéltünk dokival és ő mondta, hogy először ultrahang vizsgálatot csináljon.
Te milyen dokinál voltál?
A nőgyógyászok is meg szokták nézni a melleket, ha megkéred. És azt hiszem ultrahangra is el tud küldeni.
szia
nekem úgy 23 évesen egyszer hónapokig fájt az egyik mellem. volt nőgyógyász, UH, semmit se találtak.
aztán vagy 10 évvel később a másik mellem eljátszotta ugyanezt. mindkét esetben fájt vagy 3 hónapig. folyamatosan.
szerintem mindenképp menj el dokihoz, nézesd meg, de van úgy, hogy csak úgy fáj.
nekem még mondták az E vitamint rá, azt szedtem is.
Nem tudom az izületeidnek mi köze van a melledhez.
Feltétlenül menj el dokihoz, de keress másikat, ne ahhoz menj akinél voltál. Tesómnak ultrahangot csináltak, szerencsére egy mirigye durrant csak be.Kapott rá gyógyszert.
Sziasztok!
Miért van az hogy nagyon rég óta fáj az egyik bal mellem?Időközönként elmúlik,most éppen jó pár hete megint érzem,ami kihat a hónaljamra is,és a hátam,felkarom is fájdalmas ilyenkor.Voltam régen már vele mammográfián,nemérzek benne semmit,az egyik doki az izületekre fogja,stb.Jár valaki hasonló cipőben?