Hogyan sütöd a fagyasztott krumplit? (beszélgetés)
Az olaj miatt mállik szét. Ezek alapból át vannak olajjal itatva, rá van írva.
Alufólia helyett Sütőpapír, rá a krumpli, forró Sütő.
NEM kell egy szem olaj sem. Ja és légy türelmes, ha nem nagyon vékony szalma krumpli akkor kell neki idő:) csak akkor forgasd ha már látod hogy barnul.
Olyant soha.
Megpucolom felvágom, megsózom, olajat csurgatok (keveset) rá, összekeverem, tepsi, 180-190 fokon 40-50 perc. Kívül ropog, belül omlós.
...mostamaban tobbszor eszek a munkahelyemen.
Ott a kiolvasztottbol keszul olajban.
Ha mar hasab, szerintem legyen jo. En ezert nem veszek olajat, es foleg nem budositem be a lakast, elmegyek, veszek valahol events parszor.
MostzMosta
A
Probalj meg akkora reteget kiteriteni, hogy ne kelljen keverni! Ugy nem lesz szar.
De nem lesz olyan, mint az olajban kisutott.
Ha sütőben süthető, akkor nem kell alá se olaj, se zsír, semmi. Sütőpapírra teszed és megsütöd.
Ha nem lehet sütőben sütni, akkor serpenyőben vagy fritőzben süsd. Én a fritőzt jobban szeretem, de ha neked nincs, akkor teljesen jó a serpenyő is.
Nagy edény, sok forró olaj. Kevergetés nélkül. Mikor aranybarna és feljön kiszedem.
Ha kevergeted megszívja magát.
Nekem ez a tapasztalatom.
Olyat vegyél, amire rá van írva, hogy lehet sütőben is sütni. Ha nincs ráírva, akkor ne süsd úgy, mert nem lesz jó.
Én csak sütőpapírt teszek alá, 200 fokon légkeveréssel szoktam sütni.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan rakod el a zöldségeket a fagyasztóba?
- Hogyan kell fagyasztott leveles tésztából pogácsát készíteni?
- Szerintetek hogyan készíthetnék itthon rántott hagymakarikát? Olyat mint a fagyasztott vagy a gyorséttermi?
- Saját készítésű sütőtökpürét hogyan tudom eltartósítani? Üvegben? Fagyasztóban?
- Hogyan lehet a már készre sütött, de fagyasztott Stefánia vagdaltat a legjobban kiolvasztani? Mikróba tegyem, vagy inkább a sütőbe?
- Hogyan lehet felhasználni a fagyasztott anyatejet? Olvasztás után meddig jó?