Facebook-on hogy kell egy egész albumot megosztani? (tudásbázis)
8. tomka1
2012. okt. 19. 18:23
Nekem ezt írja ki:
A következő hivatkozás megadásával elküldheted ezt az albumot ismerőseidnek vagy rokonaidnak:
Küldés üzenetben
Kipróbáltam elküldtem egy ismerősnek de csak üzenetbe küldte el, az idővonalán nem jelent meg.
vagy a linket kell akkor kimásolni onnan és azt kitenni az ismerős üzifalára?
7. 36a26f5226
2012. okt. 19. 18:11
Üzenetben csak akkor tudsz képet küldeni, ha magába az üzenetbe mész bele, és ott csatolod... ha leírom még százszor, és nem hiszed el, akkor sem tudom másképp leírni... neked kell rájönnöd...
6. 36a26f5226
2012. okt. 19. 18:10
Nem üzenetben küldi el, hanem kiteszi az idővonalra is, és elmenti az albumba is...
5. tomka1
2012. okt. 19. 18:01
igen de az csak üzenetben küldi el én meg az üzenőfalára szeretném valahogy kirakni. Akkor lehet hogy ezt nem lehet a facen?
4. 36a26f5226
2012. okt. 19. 17:55
Ott van albumos képfeltöltésnél jobb felül, hogy szerkesztés, vagy befejezés, és mellette, hogy ki láthatja... megosztás, vagy sem...
3. tomka1
2012. okt. 19. 17:50
nekem csak megjelölést ajánl fel de csak egyenként a képekre. De én az egész albumot szeretném megosztani egy az egyben. nem külön csak 10 képet az albumból hanem egybe. Biztos béna vagyok de nem találok olyan lehetőséget ami azt ajánlja fel hogy album megosztás :(
2. 36a26f5226
2012. okt. 19. 17:47
Amikor feltöltöd a képeket, felajánlja automatikusan a lehetőségeket, azok közül kell értelem szerint választani...
1. tomka1
2012. okt. 19. 17:33
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy hogy tudnék megosztani egy teljes albumot a barátnőm üzenőfalán. Van az albumon belül egy megjelölés funkció, de az csak egy képet tud megosztani, nem az egész albumot. Videót sem enged az albumba tenni, pedig az is jó lenne.
Előre is köszi:Zsu
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Ti mit csinálnátok, ha kétes üzeneteket találnátok a párotok Facebook-ján?
- Szerintetek érdemes őszintének lenni az ismerkedés időszakában? Megosztanátok a tapasztalataitokat?
- Akiknek a kisfiát műteni kellett, mert nem szállt le a heregolyója, megosztanák velem a tapasztalatait?
- Szerintetek kitörölhet egy fiú egy lányt ezért facebook-on?
- Keresek egy kicsit rockosabb együttest. 2000 körüli, és egy kiscsaj énekelte fel az egész albumot... Valakinek beugrik? (angol)