Ezek lehetnek a terhesség előjelei? (tudásbázis)
Sziasztok!
Pénteken csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet, ami időn túl pozitív lett. Ma, a ciklus 33. napján teszteltem egy 25-össel, de ez full negatív. Hát ez a hónap sem sikerült :-(
Sziasztok csajok!
Ma csináltam tesztet újra!Negatív lett és nem rég meg is jött!:( Asszem jövőhónapban megyek dokibácsihoz!...
Szép hétvégét nektek!
Csajok remélem még olvassátok!
Csak megmértem a hőm mert annyi helyen olvastam hogy kíváncsi lettem!
37,2 lett.
Teszteljek még egyszer?
Köszönöm a választ!Már majdnem olvastam olyat is hogy égnek állt a hajam!Mintha a gyerekcsinálás a gazdagok kiváltsága lenne vagy nem is tudom!De valószínű ezek az emberek sportot űznek abból hogy ki veszi meg a legdrágább holmit a gyereknek a játszótérre vagy az oviba!Olyan horribilis összegekkel dobálóznak hogy ajjajj!
Nálunk azért nem volt tervezett még a baba mert mint mindenki,mi is a tökéletes anyagi körülményekre vártunk!De kezd felnyílni és kezdik felnyitni a szemünket,hogy az a pillanat sosem jön el,én meg nem akarok megvénülni!
Így bele gondolva a család rengeteget tudna segíteni az első 3 évben biztos,nincs hitelünk,saját lakásban élünk!Ennél többet meg egy huszonéves pár nem is várhat a mai világban!Igaz 2szer meg kell gondolni mit veszünk de hát ez jutott és még boldogságban élünk nem számít!Szóval valószínű jövőre mi is elkezdjük élesben a babaprojektet mert már nagyon vágyunk rá!:)
De amit most hallottam...jövőre be akarják szüntetni a gyest meg a gyerekvállalással kapcsolatos juttatásokat...ti mit tudtok erről?hallotta ez valaki?Én annyira elképzelhetetlennek tartom!
Ha van kedvetek válaszolni szívesen olvasnám!:)
Mivel egészségesek vagyunk így nem adjuk fel ha kell megyünk lombikra inszemre.)
Hát örökbe fogadás??Hát nem is tudom tudod nem szivesen tenném
:( Akkor elhiszem hogy minden jó időt kihasználtok a célért!
Képzeld nekem vagy egy rokonom,idestova 30 éve próbálkozik!Ezt figyeld!Orvosilag alkalmas,makk egészséges és mégsem esik teherbe!Volt természetgyógyásznál,lombikon,ilyen olyan vizsgálatokon és semmi,soha!Ráadásul egyszer elvált szóval 2 férfit meg nem foghat ki úgy hogy náluk legyen gond!Örökbefogadást meg már nem akar!
Ti ha ne adj isten úgy alakul,ráadnátok a fejeteket?Vagy még ezen nem gondolkoztatok?
Bár én tiszta szívemből kívánom hogy a gondolat is elkerüljön és sikerüljön egy kisbaba!:$
Nekem már volt ez idő alatt 4 vetélésem:(3 nál vagy leállt a sziv verés vagy nem indult el 1 terhességem meg 4 hetesen felszivodott.
Voltunk dokinál de nem talált semmit azt mondta sok nő jár így:(
Úristen!2 év nagyon sok idő,főleg ha ilyen dologról van szó!Hát remélem ha mi "élesbe" csináljuk nem lesz ilyen!:S
Akkor ti már gondolom voltatok orvosnál is nem?Nem mond semmit?
Hát dokihoz nem tudom mikor megyek!Most már szerintem megvárom még megjön!
Mi nem terveztük még a babát tudatosan,de nem is visszük túlzásba a védekezést se!Én nem vagyok ennek a híve hogy x napon x órában legyünk együtt mert a ciklus.hu ezt mondja vagy valami és ezzel nem gúnyolódni akarok,csak én tényleg úgy vagyok vele hogy majd jön ha itt az ideje!
És akkor még neked se jött meg ezek szerint?
:(
ha továbbra sem jön meg a mensid, 4-5 nap múlva tesztelj még egyet, mert van mikor nem középidőben történik a tüszőrepedés, és a mensi elmaradásakor még nem mutatja ki a teszt. ha az is negatív azt már elfogadjuk, de amúgy mindig felhívom a nők figyelmét h egy negatív nem negatív.
Én is most teszteltem a 28 napomon voltam tegnap és szép nega lett olyan borzasztó, hogy jókor van együtt az ember a párjával stb.és mégsem jön a baba:(((
Majd ird meg mi lett a dokinál:)
Aranyosak vagytok!
Igen,el fogok menni dokihoz!
Nem értem,egész este jártam pisilni,melegem van,most meg már hányingerem is!De gondolom az idegességtől!Egész este vergődtem,alig aludtam valamit!