Ez vetélés vagy mensi? (beszélgetés)
Elkezdtem reggel jobban vérezni ès görcsölni,èreztem valamit ami kijött..bementem a kórházba gyorsan.Azt mondták valószinűleg elvetéltem,de nincs hètvègén uh ès jöjjek vissza hètfőn,ja ès most felírt egy dubhaston nevű gyógyszert.De miért csak most?????
Már nem bízzakodom semmiben,legközelebb okosabb leszek.
Persze , vérvétel a legjobb , én is épp onnan jövök.
Viszont, ha csinál egy digi CB-t és 1-2 hét áll rajta, holott már 5-6 hetes terhes , akkor is egyértelmű,hogy gond van .
Vérzésem ellenére engem sem akartak fogadni, mivel nem volt időpontom. Mekkora pofátlanság már! De addig nem jöttem el, míg meg nem vizsgáltak és megnézték a hcg-t.
Amiről Te írsz, aza digitális Clearblue teszt. Igazából akkor lenne értelme, ha már előzőleg is ezzel tesztelt volna, s akkor lenne összehasonlítási alapja, hogy mit írt ki először és mit másodjára.
A legjobb dötés most magánlaborban a HCG teszt. 1800 ft és aznapmegvan az eredmény.
Köszi! Én is azt várom, hogy elmúljon a vérzés, hogy utánna bemenjek a kórházba , mert addig nem szeretnék.
Én is remélem!
Majd te is írd meg mi volt :)
Ez az a Clearblue teszt, ami kiírja, hogy hány hetes vagy. Én ovukor is csak CB tesztet használok és anno a fiamnál is, ez a legpontosabb .
Ha kitisztulok magamtól, gondolom nem kell kórházba mennem , majd ma délután okosabb leszek,
Remélem hamarosan nagyobb szerencsénk lesz! 😉
Majd írd meg , h mi lett.
Szia! És te voltál kórházban?
Ezt a fajta tesztet úgy kell kérni, hogy cb teszt? És ez attól függetlenűl is kimutatja, ha vérzek?
Ui: sajnálom, hogy elvetéltél :(
Én is két napja vetéltem el 6 hetesen 😢 Vasárnap éreztem, hogy baj lehet, mert hirtelen elmúlt minden tünetem. Vettem egy CB tesztet és 3+ hét helyett 1-2 hét terhesség állt rajta.
Lement a hcg-m, majd kedden reggel óta vérzek, de szerencsére nem görcsölök vészesen. Voltam és holnap is kell mennem orvoshoz vérvételre.
Ajánlom neked is, hogy vegyél egy tesztet.
Lehet.
Mint ahogy az orvosok is mondták.
Itt sem rendelnek nagyobb szaktekintélyek.
Miért mentél haza?
Szerintem ha kimaradt múlt hónapban, akkor nem menstruáció. De a kórházban is azt mondták, hogy kezdődő vetélés, miért gondolod, hogy a hoxa népe jobban tudja, mint az orvosok?
Pihenj.
A vetélés nagyon bő vérzéssel jár.
Azonnal menj mőgyógyászhoz, mert gyógyszert KELL kapnod!
Szigorú fekvés!
Ha esetleg vetélés, azonnal kórház!
Nem rég pozítivat teszteltem.Előzö hónapban kimaradt a mensim.
Tegnap előtt pecsételő vérzésem volt és görcseim( enyhék) bementem a kórházba meg ultra hangoztak egy 12mm petezsákot láttak uh- n. Gyógyszert nem írtak fel.Saját felelőségre haza jöttem.Azt mondták, hogy ez kezdődő vetélés is lehet és hogy pihenjek. Vettem magzatvédőt és pihenek.
Az az érdekes, hogy amikor alszok és utánna felkelek több vér kijönn és világosabb is. De ennyi cserélek betétet és ismét csak pecsétel.A görcs is egyre kevesebb.
Ez vetélés lehet?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Vetélés után mennyi idővel jön meg a mensi?
- Két vetélés és annyi év sikertelenség után, vágyom egy babára
- Vetélés utáni dilemma. Megpróbáljam újra vagy sem?
- Vetélés után mikortól számoljuk az új ciklust? A vetélés napjától, vagy pedig a vetélés miatti vérzés elmúlásától?
- Kinek mikor lett negatív a tesztje vetélés vagy kémiai terhesség után?