EU-s vissza nem térítendő támogatásból kocsmát nyitni (beszélgetés)
Egyébként jól gondolkozol, mert volt kolleganőm oda akart virág-ajándékot, de nem kapta meg engedélyt.
De a romkocsmára az ország egyik kedvence, igen.
Szóval:te jól gondolkozol, csak nem így működik. :))
Nem! Kocsmát csinálhatsz saját pénzből, de akkor is közel kell lenned a parázshoz. Jó példa Debrecen, ahol Romkocsmát csinált NEMAKÁRKI, egy középiskola tőszomszédságában.
Hé, ilyen naív vagy, vagy csak szívatsz? :))
Egész eddig fájt a fejem, mert pörkölt főtt és a vöröshagymától szétmegy. 16 fok lett a lakásban, mire úgy éreztem, tűrhető, most kapcsoltambe a kazánt. Szi. :))
Azt, hogy kocsmát nem lehet nyitni ilyen támogatásból. Csak annyiból kötött a felhasználás célja, hogy az munkát adjon a jelenleg munkanélkülinek, nem?
Ha ő egy kocsmát nyit belőle és ott dolgozik, abból a bevételből fizeti az adót és járulékait, akkor azt nyit. Ha ehhez ért, akkor nem nyithat virágboltot:)
Miért ne lehetne? A cél a munkanélküli munkához segítése, ha kocsmáros akar lenni, mert ahhoz ért, akkor azt csinálja.
Nem értem, hogy miért kérdezed? Nem akarod, hogy kocsmát nyisson? Vagy mi a probléma?
A legjobb az, ha utána érdeklődik az illető.
Én már azon sem csodálkoznék, ha ez bekövetkezne. Na, biztos nem én kapnám meg / nem is kéne/, de nincs olyan, amit ne tudnék elképzelni.
És ez nem attól van, hogy olyan sokat meséltek kiskoromban! :))
További ajánlott fórumok:
- Óvodáztatási támogatást adnak visszamenőleg?
- A vissza nem térítendő támogatásról tudtok valamit?
- Visszatérítendő támogatás az önkormányzatoknál
- Vissza nem térítendő támogatások magánszemélyeknek!
- Milyen vissza nem térítendő támogatások vannak kezdő vállalkozóknak?
- Hol tudnék kozmetikai üzlet bővítéséhez valamilyen kisvállalkozásos vissza nem térítendő támogatásra pályázni?