Szivesen, ha bármi kérdésed van kérdezz nyugodtan. Nekem még nincs konkrét időpontom, de már nézegetem a jegyeket mikor lenne érdemes menni.(márc.áprilisra között gondoltam) Te tudod már mikor mész? Gondolom Belfast az uticél!
Szia demonka88!Én is észak-írországba készülök. Fontosnak találtam hogy minél több információt szerezzek az ott létről és keresgéltem a neten. Tudok neked ajánlani két hasznos oldalt. Az egyik az észak-írországi magyarok portálja [link]
A másik pedig egy Blog, amit ha elolvasol elég sok információt szerezhetsz Belfastról és környékéről.
[link] .... az alján kezdődik a sztori, ténlyeg leír benne minden tapasztalatot!Érdemes olvasgatni!
Igazából az a baj, hogy sajnos eddig egyik oldalon sem találtam olyat, ami főleg arról a területről szól. Ezért gondoltam, hogy hátha van valaki itt is, aki első kézből tudna információt adni. :)
Elsősorban Belfast és környéke érdekelne. Írországban gondolom, hogy most kevesebb a munka, ugye a válság miatt, de Észak-Írország Angliához tartozik, ezért gondolkozom rajta.
Igazából a kinti életre lennék kíváncsi, és hogy mit kell előtte még itthon elintézni?
Sziasztok. Van valaki köztetek, aki esetleg kint él, élt, vagy most tervezi a költözést? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Előre is köszönöm mindenkinek.