Esküvő 2011 Mit kéne szervezni? (beszélgetés)
sziasztok!
csináltam egy ilyet, a segítségeteket kérném. nem nagy dolog, ide kellene írni 1-2 mondatot:
nagyon köszi előre is, a többiek nevében!
Sziasztok!
Nekünk most április 30.-án volt az esküvőnk!
Kicsi meghitt szerény de csodálatos!
Volt fehér ruha,csokordobás meg családi "uzsonna parti" itt csak a szűk család volt jelen!
A nagy családdal meg a barátokkal majd a nyáron valamikor tartunk egy nagy közös bográcsolós kerti partit!
Annak idején én is nagy 150fős lagziról álmodtam de ugye a piszkos anyagiak miatt maradt ez a változat!De így visszagondolva ha úja összeházasodnánk ugyan ilyen esküvőt szeretnék mint amilyen volt!!!
Bocsi kicsit hosszúra sikerült de nem tudtam szó nélkül elmenni!!!:))
sziasztok!
nem jösztök át az Esküvő2011 fórumba? ott mindenféléről beszélgetünk, praktikus lenne...
...csak egy javaslat;)
Üdv. mindenkinek! Esküvőre készülök én is, csak éppen örömanyaként. Elsősorban infóval próbálok segíteni, de egyedül nem igazán megy. Ezért kérem, aki tud segítsen egy keveset.
Még eléggé az elején tart a szervezés - júliusi lesz az esküvő. Helyszinként Esztergomban az Adalbert központ jön számításba. Volt esetleg már valakinek ott az esküvője, vagy vendégként részt vett már ott lakodalomban? Érdekelne a vélemény, a tapasztalat.
Köszönöm.
Hahó!
2011. október...de még képlékeny!
Helllóka,
mi hétfőn vettük meg a karika gyűrűket...és kísérő gyűrűt meg majd kapok, ha kapok, de nem ragaszkodom hozzá, mert a karika gyűrűk kicsit húzósabbak voltak, de jobban örülök nekik, mint bárminek..10-én lesz az eljegyzésünk..balkézre kerülnek, esküvő jövő októberben, és utána kerül a jobb kezünkre!
Szia!
Nálunk is a 2. verzió van érvényben.. Az én páromat is lenyúlnák elég sokan... És ez idegesített is, h neki nincsen gyűrűje... De ezért én sem hordom. :)
Mert az én barátom olyan jól néz ki, hogy percenként le akarják nyúlni :DDD
Viccet félre téve....ha nekem van gyűrűm, és látják, hogy tartozom valakihez, aki szeretném, ha neki is lenne, hogy Ő pedig hozzám tartozik. Csak egy ilyen kölcsönös dolog...
Sziasztok!
Tudom, ez pont nem idő illő téma, csak a fórum címéről jutott eszembe.
Lehet ez is "ahány ház, annyi szokás" kérdése, van valamiben nem tudok döntésre jutni:D 2 ismerősöm készül az esküvőre, mindketten túlvannak az eljegyzésen.
1. pár eljegyzée: lány megkapja az eljegyzési gyűrűt, ami köves, és mellé kap karika gyűrűt is, amit szintén hord az esküvőig a bal kezén, esküvő után pedig átkerül majd a jobb kezére (esküvő előtt lehúzzák)
2. pár eljegyzése: a lány kap egy eljegyzési gyűrűt, szintén köveset. Karikagyűrűt pedig csak az esküvő előtt fognak választani, és majd azt húzzák fel a templomban.
De a 2. esetben akkor a férfi nem hord semmi gyűrűt az esküvőig, így nem látni, hogy neki van jegyese.
Szal ez kinél hogy van akkor?:D
(és tényleg elnézést a fórum indítótól, amiért közbe szólok más témával)
Én már túlvagyok az álomesküvőn. :)
A zenekart és a helyet minél előbb le kell foglalni. A többi mindenből nagyobb a választék.
Ha esetleg van álomidőpont, akkor a templomot, anyakönyvezetőt is. Nekünk augusztusi esküvőnk volt, de már januárban le volt foglalva az az óra, amikor mi akartunk. Oda se neki, így kicsit előbb volt. :)
Álomesküvő: 2 tanú, mindkét részről a két szülő (ha megvannak) és az anyakönyvvezető.
Már ha újra kezdhetném...
(de nem kezdeném újra, túl vagyunk rajta)
Arra gondoltam összeszedhatnénk néhány ötletet tanácsot, mit is kell megszervezni az esküvőre. Mi hol olcsóbb stb.
Én 25 éves vagyok, idén márciusban volt az eljegyzésünk a párommal és jövő augusztusban fogunk összeházasodni. Már most azzal szembesülünk, ha valami jó és olcsó már most le van foglalva. Pl. a zenekar amit kinéztünk már foglalt. Az éttermet 2 hónapja foglaltuk le, mert már egy csomó időpont foglalt volt jövő nyárra. Nektek milyen az álomesküvő?