Esemény utáni tabletta mellett baba? (beszélgetés)
Csak az orvosról beszélek mert mondja h csak 24-e után tud biztosat mondani. Ha annyira akarja az orvos másképp is meg tudja állapítani a terhességet.
Csak h hivatalos legyen…
Igen, van baba ez biztos
Mostmár minden tünetem meg is van a 2 pozitív teszt mellé
Igaz orvoshoz csak 24.-én megyek de egyértelmű hogy ott a pocak lakó
És a pánik fel is erősíti ezeket a korai terhességi tüneteket
Ha őszínte akarok lenni, minden porcikám tiltakozik az abortusz ellen.
Nagyon bízom benne, hogy valami megoldás arra hogy megtarthassam és egészséges legyen
A családom támogat :)
24.-én kell mennem, akkorra kaptam időpontot, ott már teljesen biztos lesz
Élt bennem a remény, hogy talán mégsem az, hogy talán a gyógyszer magas hormontartalma miatt van, de a dokim is ugyan ezt mondta a telefonban amit te írtál, így biztos hogy baba van
Igen tudom, nem is tervezek babát a gyógyszer miatt
Először kerültem ilyen helyzetbe és a lehető leg rosszabbkor :(
A mellfeszülés, a menstruáció kimaradása akár lehet gyógyszer mellékhatása. A két pozitív teszt viszont szinte biztos, hogy a terhesség mellékhatása.
Sajnálom.
De igen, el mondta
Viszont van 2 pozitív tesztem
Ami sajnos nem arra utal hogy a gyógyszer borította fel a ciklusomat
Igen megeshetik.
Ádám már 34 éves.
Igen, terhes vagy, sajnos nem sikerült a eseményutáni tablettának hatni. Nem jött meg a tabletta bevétele után? Mert kellett volna, pont ez a lényege, hogy lelöki a nyálkahártyát és így nincs hová beágyazódni az eseteges babának.
Menj el egy nődokihoz, ő megerősíti a babát, kell menned tanácsadásra, megvárják, míg lesz szívhang, utána ha nem szeretnéd a babát, akkor el tudsz menni elvetetni. Én teljesen megértem, hogy fiatalon nem szeretnéd megtartani, egyedül nevelni.
Igen, lehet.
Luca olyan gyönyörű kisleány lett. :)
2 pozitív teszt csak jelent valamit.
Én a helyedben visszamennék a doktorbácsihoz.
szerintem aki ezt a "megszakításos védekezés" szóösszetételt kitalálta, az tök hülye volt, mert semmi köze a védekezéshez. A 2 pozitív teszt vélhetően nem téved, de az orvosi majd megmondja a valóságot.
Félni akkor kellett volna, amikor megcsináltátok, de ez már eső után köpönyeg. Szerencsére ma már van rá lehetőség, hogy ne legyél anya, ha nem akarsz...
Sziasztok.
Remélem van itt olyan aki járt már hasonló cipőben
Nagyon félek
Múlt hónap 24.-én éjjel volt egy "baleset" az akkori párommal (azóta már nem vagyunk együtt) megszakítással védekeztünk és úgy érezte, hogy egy pici ment be is
Másnap délután elmentünk nőgyógyászhoz és fel irattuk az Escapelle 72 órás esemény utáni tablettát viszont én pánik beteg vagyok így előtte pár órával be kellett vennem a szokásos adag (1 szem 0,25mg frontin) nyugtatót
11.-én kellett volna meg jönnie de azóta sem jött meg, és 2 tesztem is pozitív :(
Tényleg lehet ez baba? Vagy lehet a gyógyszer mellék hatása a görcsölés, mell feszülés és menstruáció kimaradás?
Vagy ez a 2 pozitív teszt biztos hogy a valós állapotot mutatja?
Nagyon félek, sosem voltam még ilyen helyzetben, és egyedül nem is tudnám meg tartani a babát :(
Előre is köszönöm ha valaki reagál és esetleg megosztja a tapasztalatát