Létezik kiút az érzelmi bántalmazásból? (beszélgetés)
Nem tudom,szerintem sok europa nő összekeveri a szezont a fazonnal és remenykednek,hogy majd velük másképp fognak bánni.
Alapvetően más a nőkhöz való hozzáállás.
Nekem van/volt kb 10 arab kollégám,a legkedvesebb és udvariasabb férfiak közé simán be tudom őket tenni,akikkel életemben dolgom volt.
Idegen nőkkel /nem potenciális feleség,barátnő/olyasmi a viszonyuk,mintha férfiak lennének ők is.Vagy mint egy haverral.
Nekik pont olyan a furcsa a mi kultúránk mit nekünk az araboke.
Ettől még nem kell,hogy agresszívak legyenek,szerintem erőszakos férfiak minden kultúrában vannak sajnos
Ez nem azért van,mert arab,hanem mert agresszív.
Ha ukrán lenne vagy magyar,vagy nemet,tok mindegy,ott is vannak bantalamzo emberek.
De igen,az a kultúra más,de ott is tisztelik a családot és egyre inkább a nőket is.Tobb arab családot ismerek
Nem lehet az európai kultúrával összehasonlítani,ez igaz.
De ott is élnek szeretetben egymással tiszteletben emberek.
Koszonom nektek a sok batoritast , nem mindig tudok írni , tudom sokan eliteltek amiert nem hazassag elott gondolkodtam , de mostmar nyakik benne vagyok es nem tudok most arra gondolni mi lett volna ha ... nem olyan konnyu segitseget kerni
sem az utcara borondel es pici bsbaval kimenni semmi nelkul nyilvan a penz is kontroll alatt van honnan sporoltam volna egyetlen megoldas a konzulátus lenne akik csak nekem segítenék a gyerek az apja tulajdona . Barmi dontest is hozok nagyon át kell gondolnom most nagyon magam alatt vagyok valahogy nem megy .
KB. 40 éve ha nem több megy a szűkölés hogy egy csaj arabóhoz ment férjhez és "elcseréltél" kecskéért
Te ezeket vagy nem olvastad vagy csak csukott szemmel.
Mikor hozzá mentél mit gondoltál királylány?
Mi mondjak, így jártál!
Remélhetőleg segítenek neki. Ha odamegy a gyerekével, oda nem mehet be a férje, mert az magyar terület.
Nagyobb az esélye hathatós jogi és egyéb segítséget, védelmet kapni, mint itt tőlünk.
Szerintem azért is kap ha a férj megtalálja ezt az oldalt.
Nem értem az egészet:(
És ha meg tudja? Mit tesznek azzal, aki ilyen segítséget kér?
Borzasztó!
Annak idején, ha az apukám meglátta, hogy szóba állok egy arabnak kinéző emberrel, akkor mindig szobafogságot kaptam, illetve nem mehettem oda, ahol szóba álltam az illetővel...
Basszus!
Már elnézést! És sok nő meg van sértődve, ha le akarják beszélni az arab barátról. Hát hiányzik ez bárkinek?
Nagyon sajnállak! De így tényleg elég reménytelen a helyzeted, hacsak nem találsz valakit, aki segít kijutnod onnan a gyerekkel együtt.
Ez az a helyzet, amire mondják, hogy vagy megszokod, vagy megszöksz.:(
És ezt nem lehet, valahogy kijátszani? Hol vagy külföldön? Nem EU-s országba, mert ha igen, akkor egy kis csomag és útra kelés anyukádhoz!
Szerintem, ha valami nem jó, akkor azon változtatni kell, ha máshogy nem megy, akkor elszökni!
További ajánlott fórumok:
- Toxikus, bántalmazó közeg
- Lelki bántalmazás. Ez már az lenne?
- Hová tud menni egy bántalmazott anya gyermekével?
- Mit szólnátok ha a játszótéren más gyerek bántalmazná a ti gyereketeket?
- Te mit tennél ha a párod állandóan lelkileg bántalmazná a 15-éves lányotokat?
- Szóbeli bántalmazás-fizikai bántalmazás = ?