Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Erotikus masszázs ajándékba -vélemények? (beszélgetés)
Te aztán tudod, mitől döglik a légy! :))
Sziasztok!
Ajánlanám még az eszo masszázst is,mely elnyújtott orgazmust jelent...nézzetek utána!A pasik kedvelik!:)
Illetve,masszázs után lehet még fokozni a hatást ha meztelenül csúszkálsz a hátán...és ha még tükör is van,akkor tényleg olyan,mintha elküldted volna egy erotikus masszázsra...Jó szórakozást és sok sikert annak,aki kipróbálja!:)))
Én mindenre vevő vagyok.:)
Aztán szép lassan ez a téma is elhal... :(
(Pedig benne volt a lehetőség, hogy érdekes dolgok süljenek ki belőle.)
feléd vagy nő társai felé?
A jó megosztása egy szép gesztus lenne tőle.:)))
kis irigy :) megértem a jót nem szabad másra fecsérelni
Puszi! Szívesen megjutalmaználak téged is. Csak a párom nem biztos, hogy értékelné a jószívűségemet.:(
Kár, hogy ilyen maradi a felfogása.:)))
Én ma este megjutalmazom a páromat egy szuper erotikus masszázzsal.:)
Mii tart vissza attól, hogy kipróbáljad? :))
Elég volt elképzelned a dolgot, aztán már áll is...
Csípnéd a dolgot miiiiii?
"Metált bírod?" :)))
Kend be a kebleidet masszázs olajjal, és úgy, azzal masírozd át a testét, laza kis oboával fűszerezve!
Egyéb esetben a "turkesztán" vagy éppen a "nemi beteg gondozó effektus" esete forog fenn. :))
Vannak kémprogramok is a világon.:))))
Mondd, hogy lehet otthon lebukni ezzel?
Persze aki teljes névvel, címmel, fényképpel regisztrál, és még bekapcsolva is hagyja a gépet a fórumozás közepén, az magára vessen! :))
Lehet, hogy otthon lebukott, valaki elolvasta az írásait.:)
Ez is divat? :))
Nem tudom, de ennél a cikknél nem láttam egyetlen olyan hozzászólást se, ami miatt neki törölnie kellett volna magát.
Valami felett elsiklottam?
Majd felbukkan új névvel.:))
Ez valami szokás a HOXÁN, hogy a fórumindító pár nap elteltével törölteti magát?
Én sem tanultam, meg a párom sem. Mégis nagyon jól csináljuk.:)
akkor jó ha te csinálod! meg lehet tanulni!!
Tényleg nem kell nagy dolgokra gondolni.Olaj és simogatod..nem kell erőt sem kifejteni,az az a célja,h eltüntesd a csomókat a hátából.Hanem az izgatás..csinálhatsz csúszkamasszázst is,te is meztelen vagy,és csúszkálsz rajta,az olaj segít.A belső combját nagyon lassan az ujjaid hegyével húzogasd végig,az eredmény nem marad el.Sok sikert:)
Na Én ugyan nem fizetném be, már ha lenne párom!!!!
marhaság.
egy nőnek legyen annyi esze, hogy ne lőkje másik nő karjai közé a szerelmét.
További ajánlott fórumok: