Érdemes kimenni a hétvégi Baba Mama Expo-ra? 2000 Ft/fő-ért is? (beszélgetős fórum)
fiam kint volt a családjával, tetszett nekik
egyébként kismamák,anyukák figyelem én is tartok babaruha börzét
sok unokám által kinőtt szép kis ruhácskáim vannak
overallok, bodyk,pulcsik,sapik stb.
ha valakit érdekel irjon privit, küldök képeket, vagy akár nálam helyben is lehet válogatni, olcsón adom őket
sziasztok, Mi 5 éve minden évben kint vagyunk, és Imádom !!!Imádjuk!!!
Modern dolgokat lehet látni, és a gyerekeknek jó program.
Nekik olyan az egész mint egy óriás játszótér. És Én eddig erőszakos kereskedőkkel nem találkoztam.
Óránként nyereményjátékok amiken minden évben nyerünk valamit, bohós, tánc műsor. Gyerekeknek matrica, túrórudi, csupa érdekesség.
Mi foglaltunk már itt olyan nyaralást amit 3 éve mindig ujra és ujra foglalunk mert olyan szupi, és nem hiszem, hogy máshogy rájuk találtam volna.
Mi szeretjük, minden évben várjuk.
Nem a reklámok miatt, hanem a gyerekeknek jó program. Annyira, hogy sokszor azt se tudjuk, hova fussunk. A sonnentherme standon több ezer ft-os ajándékokat osztanak. :)
Siba22-nek teljesen igaza volt… Én indítottam ezt a témát, mert érdekelt, hogy az elmúlt expokon mik voltak. Ha pár napja ezt valaki elmondja nekem, hogy mi van kint, biztos, hogy nem megyünk!!!
Nagy szerencsénkre egy barátnőm nekünk adta a két tisztelet jegyét, így fizetni nem kellett érte. DE kb 1 óra után és felvettem a kabátom, hogy ne látszódjon annyira a pocakom (amit amúgy imádok, és soha nem dugdosnám), de vészhelyzet volt. 2 lépést nem lehetett megtenni, hogy valaki ne ragadja meg a karom, és ez nem költői túlzás, mert van egy hihetetlen ajánlata.
Kb 3kg szórólappal jöttünk haza (kár volt a papírért), és nagyon idegesen. Nem tudtunk nyugodtan nézelődni, mert egy rúzsos fogú hostess rögtön bekapcsolódott a beszélgetésbe. Semmit nem vettünk! Pedig nagyon készültem rá egész héten. Csalódás volt, ha meg még fizettünk volna is érte akkor egyenesen felháborító!!!
Azt éreztem, hogy a kereskedők martalékai vagyunk… és csak azt éreztem, hogy futás innen!!
Csak azt nem értem, hogy ezt miért engedik így? Miért nem gondolják azt, hogy felnőtt emberek mennek ki akik el tudják dönteni, hogy mit szeretnének, ha nem AKKOR MEGKÉRDEZIK!!!
…bocsi hosszú lett, de most is felmegy a pumpám ha eszembe jut...
Szerintem meg ez a reklám költsége a cégeknek és ennyinek igazán bele kellene férni, hogy jobban meg tudják ismertetni magukat ezzel a szűk piaccal, úgy, hogy egy helyre tömörül az összes kismama és mama… :)
Ha jó a termék és/vagy jó az ár, akkor lesz vásárló is, nem csak nézelődő… Az Árkádban a Brendonba is odahozzák a terméket mégsem kell belépőt fizetni ha csak nézelődik az ember.
Nagyon szívesen fizetek nézelődésért, akár többet is, mondjuk a Szépművészetiben… és ott tuti nem lesz vásárlás.. :)
"Bár sok mindent nem fogunk ott bevásárolni csak körbe nézünk,"
Többek között ezért. Megértem, hogy nem kevés pénz kifizetni a belépőt, de a kiállítónak is pénzbe kerül, nem is kevésbe. A belépővel fizeted ki azt a kényelmet, amivel összegyűjtik, odahozzák neked azt a sok holmit. Innen nézve nem is olyan drága, ugye? ;)
Szeretnék kérni véleményeket azoktól akik már voltak kint!
Most néztem 2000 Ft a belépő/fő. Ketten mennénk a párommal ami azért 4000 Ft. Csak azt nem értem, hogy itt cégek és szolgáltatók próbálják eladni a termékeiket.. Akkor azért miért kell nekünk fizetni?
Minden évben van Hangfoglalás a Symában… ugyan ez koncepció, csak zenei témában… olyan mint egy nagy játszótér felnőtteknek..mindenki dobol, gitározik stb... mindent ki lehet próbálni, vannak koncertek, előadások és INGYENES. Logikus is, mert a nézelődőkből lesznek a vevők.
Ennyi erővel az Árkádba is kellene belépőt fizetni…
De javítsatok ki ha valamit nem jól látok! Köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Hova menjünk, kiránduljunk hétvégén? - Hétvégi programok, tippek
- Nem merek kimenni a házból!
- Szerintetek felelőtlenség a pápa látogatásának idején, ha Ali Ağcának szeretnék öltözni a hétvégi MondoConra?
- Húsvét hétvégi utazást lemondjam?
- Érdemes még Szabadkára kimenni vásárolni?
- Szerintetek megéri külföldre kimenni dolgozni?