Érdekes, hogy a szép nők... (beszélgetés)
Igen, elhiszem. Pár héttel ezelőtt én is belinkeltem egyet, de már nem találom, mert töröltem a bookmarkból.
Ezek is azok.
Olyan AI alkotta képek vannak már, hogy meg nem mondod, hogy valós személyt látsz-e vagy egy mesterségesen létrehozottat.
Olvastam róla egy fotós valamilyen pályázaton direkt AI képpel nevezett be női portréfotóval és úgy meg tudott téveszteni mindenkit, hogy az ő képe lett a győztes.
Mint minden általánosítás, ez is butaság. A szép nők is ezerfélék. Sminkelni is sokféleképpen lehet.
Mielőtt leszaladok a boltba, mindig megfésülködöm. Ez nem azt jelenti, hogy nem is vagyok szép, mert kócosan nem merek megjelenni. Hanem azt, hogy igényes vagyok. Ez igaz arra is, ha feldobok egy szempillaspirált.
Hangulatomtól függ, hogy sminkelek vagy nem.
Ha igen ,akkor szinte észrevétlen(ebben van nagyobb meló)kis highlighter a szemem sarkában (ragyogóbb a tekintet)és finom natúr színek.
Egyébként szép vagyok (voltam és leszek 😁), kivéve ha banyaként ébredek.
De miért nem lehet mindkettő? Én elég sok sminket hordok, ahogy írtam is, de nem érzem szükségét, hogy leszóljam azt, aki esetleg nem sminkel. Attól nekem nem lesz jobb, nem leszek tőle több... Nem ér az én természetes szépségem kevesebbet attól, hogy valaki a szemetet is vastag vakolatréteggel az arcán viszi le. Ez nem nornális szerintem, hogy azt figyeled hogy valakin nincs smink és hah! most rajtakaptam hogy nem is úgy néz ki... Hát persze hogy nem, senki nem úgy néz ki sminkkel, mint anélkül, ez az egész sminkelésnek a lényege.
Szerintem neked nagyon komoly önértékelési problémáid lehetnek a fórumaid alapján, és túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a szépségnek, meg hogy mennyit "ér" az életben az, hogy valaki szép vagy csúnya.
Nekem natúrban is szép, tiszta, fehér bőröm van, nem csillog, nem fényes.
Érezzem magam rosszul, hogy nincs rajtam 33 pattanás?
Nyilván, sminkelve még jobb, de natúrban sem ronda.
Nálunk lehetett, kilencvenes évek eleje.
Sulin kívül meg pláne sminkeltünk.
Úgyhogy ez nem újdonság.
Mi az összefüggés a kettő között? :DDD a sminkelés és a szépség, rondaság között?? :O
Ez igényesség kérdése, nem másé.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc érdekesebben
- Milyen érdekes, hogy az influenza eltűnt és helyébe lett Covid, igaz?
- Unalmas lettem! Mit tegyek, hogy ismét érdekes legyek?
- Miért írja a Facebook, hogy Redirecting? Elég érdekesen hozza be az oldalt...
- Sosem kérkedtem semmivel. Érdekes, most, hogy visszagondolok...
- Melyik internetes oldalakon találhatok olyan aranyos, szép, érdekes dolgokat amikkel egy blogot lehet szépíteni, érdekesebbé tenni?