Epilar System a végleges szőrtelenítő? (beszélgetés)
Sziasztok,
nekem nem jött be az Epilar. Közel 1 éve használom, minden utasítást betartva, és ugyanúgy 2 hetente epilálok, mint előtte (na jó, hónaljban 2 hét és 3 nap múlva elég), a benőtt szőrszálak mennyisége sem változott (állítólag azt is csökkenti).
Több kozmetikust is kérdeztem, ugyanez a véleményük - 1 a több átverés-szagú módszer közül.
Nyilván vannak szerencsések, akiknek beválik, az ő kedvüket semmiképp nem akarom elvenni tőle.
tényleg vettél Epilart? amiket írsz az nem is olyan rossz, az én fejbőrőm vacak rossz, pengével akartam hajat vágtam kicsit be is vérzett de nem vészesen
ilyet vettél? : Epilar System® végleges szőrtelenítő készlet ?
ha jó engem is érdekelne és az is hol lehet olcsón hozzá jutni minden van a készlethez?
Sziasztok!
Nálam hatásosnak bizonyult. Most fogok rendelni neten még egy készletet. Nagyon kitartónak kell lenni! Használat előtt érdemes várni 1-2 hetet, mire rendesen kinő a szőr, hiszen epilálni vagy gyantázni kell (ezért nyáron nem igazán tudtam használni :) ), csak így működik és utána pedig 12, de inkább 24 órán keresztül nem érheti bőrfelületet víz,krém.
Vannak szabályok szép számmal, de megéri! Kevés a mennyiség, két ici pici tubus 2x5 ml van csak benne. Én vettem a patikában glicerint, és mindig azzal keverem össze, így tovább is tart (a tájékoztatóban írják, hogy már nagyon kis mennyiségben is hatásos) és jobban be lehet masszírozni. Azért glicerinnel keverem, mert az egyik komponensnek az összetevői közt amúgy is szerepel.Ahhoz, hogy 100%-os eredményt érj el, sokszor kell ismételni a kezelést, hiszen az összes szőrünk nem egyszerre nő ki és egy kezeléssel az epilált vagy gyantázott szőrnek kb. a 20%-át tünteti el.
Sziasztok!
Azota Van valakinek valami tapasztalata?
Szeretnem en is kiprobalni!
Az ipl nekem sem segitett sajnos.
Udv
Sziasztok!
Van valakinek új tapasztalata erről?
Konkrétat nem tudok mondani, csak ugye az ember azt várja ettől is, hogy mindenféle szőrproblémát megoldjon és az már kiderült, hogy ez sem nyújt végleges szőrtelenséget. Persze, ahogy mondtam lehet még nem sokan és nem elég ideig próbálták annál a kozmetikusnál, akitől ezt hallottuk...
De meg akarom saját bőrömön tapasztalni, szóval februárban elmegyek és majd írok tapasztalatokat.
Kozmetikusomnak ajánlották, de még ő sem kezdett bele, mivel gyerekcipőben jár még ez a rendszer, legalábbis errefele. De azt is hallottam, hogy nem olyan jó, ezért is szeretnék személyes tapasztalatokat, mert lehet valakinek bevált.
Talán lézernél jobb lehet, márcsak azért is mer nem éget és nem kell borotválni utána az adott testrészt.