Eperszósz recept

Elkészítési idő 20 perc

Az Eperszósz hozzávalói:
40 dkg eper
4 evõkanál eperszörp
4 evõkanál triple sec likõr


Az Eperszósz elkészítési módja:
Az epret kicsumázzuk, majd többször váltott vízben gondosan megmossuk. Félbevágjuk, és turmixgép poharába tesszük. Összetörjük, ezután szitán átnyomjuk, hogy magvai ne kerüljenek a mártásba. Az így kapott gyümölcsvelõt összekeverjük a szörppel és a likõrrel, majd jól zárható üvegbe tesszük a hûtõszekrénybe.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az eperszósz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook