Eperkrémleves, főzés nélkül. recept
Az Eperkrémleves, főzés nélkül. hozzávalói:40-50dkg eper,
6-7dl friss narancslé
3dl tejszin
3 evőkanál méz
tálaláshoz 1dl tejszin
Az Eperkrémleves, főzés nélkül. elkészítési módja:
Az epret mossuk,lecsumázzuk, néhány szemet félbevágva félreteszünk tálaláshoz.A maradékot a tóbbi hozzávalóval turmixoljuk. Utána átszürjük és jól behütjük.Tálaláskor tejszinhabbal és a félretett eperszemekkel diszitjük. A narancslé egy részét vizzel is helyettesíthetjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 7cf7d7012b, 2008. máj. 20. 13:29
Az eperkrémleves, főzés nélkül. elkészítési módja és hozzávalói.