Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Eperkrémleves, főzés nélkül. recept

Eperkrémleves, főzés nélkül. recept

Az Eperkrémleves, főzés nélkül. hozzávalói:
40-50dkg eper,
6-7dl friss narancslé
3dl tejszin
3 evőkanál méz
tálaláshoz 1dl tejszin


Az Eperkrémleves, főzés nélkül. elkészítési módja:
Az epret mossuk,lecsumázzuk, néhány szemet félbevágva félreteszünk tálaláshoz.A maradékot a tóbbi hozzávalóval turmixoljuk. Utána átszürjük és jól behütjük.Tálaláskor tejszinhabbal és a félretett eperszemekkel diszitjük. A narancslé egy részét vizzel is helyettesíthetjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


Az eperkrémleves, főzés nélkül. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook