Eperkrém babapiskótával recept
Az Eperkrém babapiskótával hozzávalói:0.5 kg eper
2.5 dl tejszín
20 dkg cukor
8 babapiskóta
2 dkg zselatin
1 dl víz
Az Eperkrém babapiskótával elkészítési módja:
5 dkg cukrot 1 dl vízzel felforralunk, majd hozzáadjuk a zselatint (ezt előzőleg kis langyos vízben elkeverjük). Az epret előkészítjük, lecsumázzuk, megmossuk. Vegyünk ki néhány szép szemet a díszítéshez. A többit átpasszírozzuk, hozzáadjuk a zselatinos szirupot. A tejszínt a 15 dkg cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük az epres sziruppal. Tálakba babapiskótát teszünk, és ráöntjük a krémet, majd eperrel díszítjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. márc. 21. 23:50
Az eperkrém babapiskótával elkészítési módja és hozzávalói.