Énekkarosok és zenekedvelők mind ide! (beszélgetés)
KÖSZI, EZEK NAGYON JÓ ÖTLETEK!
Viszont nehezíti a választásomat az, hogy csak női kari darab lehet és olyanok, amiket az elmúlt években senki nem vezényelt a főiskolánkon a diplomakoncertjén. Úgyhogy sajnos az Üszküdárá, Bolyongás, Játszik a szél kilőve, pedig én is nagyon szeretem őket.
A többi darabnak utánanézek, nem mindet ismerem, hátha megtetszenek.
Köszi az ötleteket, ha valakinek van még valami, azt is szívesen várom!
Tantum ergo
Mendelssohn: Drei Motetten
Üszküdárá
Amiket én kifejezetten szerettem és szivesen énekeltem azokat irom le neked.
Petrovics Emil:játszik a szél
Bartók:Bolyongás
Mozart:Ave verum corpus
Kodály:Stabat Mater
Azt igazán megköszönném. De nem kell, hogy azt a rengeteget felsorold, csak azokat, amikhez valami kedves emlék fűződik, vagy nagyon kedveled valamiért.
Köszi!
Szia!Én 10 évig zenéltem és ének tagozaton érettségiztem Egy kis zenei "képesitésem" és tudásom van.Persze nem sok.
Ha gondolog előkeresem a régi énekkaros kottáimat és leirom mi miket énekeltünk.
Sziasztok!
Cseveghetnénk egy kicsit a tapasztalatainkról és emlékeinkről, mindenről, ami az énekléssel és a zenével kapcsolatos!
Kezdeném is: Diplomahangversenyen kell vezényelnem 2 darabot egy női kamarakórusnak, nagyon jól képzett kórus, ám nem tudom, hogy melyik legyen az a két darab. Kérek ötleteket tőletek, nektek mi volt a kedvencetek eddig, amit hallottatok már valahol vagy netán énekeltétek is?
Megköszönöm a segítségeteket, szeretnék azon a napon maradandót nyújtani a kórusnak, a közönségnek és magamnak is!
Még egyszer előre is a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Kívánj minden nap SZÉP NAPOT!