Elvesztem, vagy most találok magamra? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elvesztem, vagy most találok magamra?
Tudod, én még egy hajléktalantól sem kérdezem meg, hogy mire költi a pénzt! A szüleim mindig azt mondták, hogy ha adok, akkor ne kérdezzem, hogy mire! Igen, biztosan nem kenyérre fogja költeni.... és? addig boldog, amíg iszik. Addig nem foglalkozik a problémájával, hogy nincs fedél a feje felett. (Gazdagok a lelki szegények) Neki csak ez az öröm jut, több nem.
És tudod, hiába is akarod te terelni az anyukádat, ha nem sikerült 50 év alatt megtanulnia azt, hogy mi a felelősségtudat, akkor most ne akard te megváltoztatni. Vagy adj jó szívvel, vagy sehogy.
Sajnálom a gyerekkorodat. Szerintem jó úton jársz, nem érdemes vissza fordulni. Sokkal érdemesebb elmenni egy jó pszichológushoz, aki segít neked. Hidd el, megéri. Tudom!
A szüleid adtak neked életet, de nem azért, hogy azt az ő szolgálatukba állítsd... Sajnos ők nem voltak veled annyira figyelmesek, mint amennyire te voltál velük, nagyon sokáig...
Kitartás!
Miért ne lehetnél úgy boldog kint, hogy közben támogatod édesanyádat is? Én megtenném akkor is, ha nem igazán érdemelné meg. Mint írtad nehéz gyerekkora volt anyukádnak is. A Tied is elég gázos lehetett... Tanulj ezekből és a gyerekeidnek adj majd többet, mint amit Te kaptál!
Ha már megfogalmazódott Benned a kérdés, hogy nem hibázol-e, ha nem támogatod, akkor sose lenne nyugodt a lelkiismereted később sem.
szerintem nem baj..:)
most a sajat eletedet kell elned, ahogy neked jo
8 honapja kikoltoztem Angliaba, tehat a legnagyobb lepest megtettem. Neha mindig nehez nemet mondani lelkifurdalas nelkul. De en onmagamba nem erzem ugy, h barmivel is tartoznek barkinek. Adtam en eleget mar nekik, ugy erzem.
Neha meg mindig kapok otthonrol olyan megjegyzeseket, h magamnak alo lettem es megvaltoztam, nagykepu vagyok. Lelki terror..az, erre mast nem tudok mondani.
Karacsonykor mikor haza latogattam, apam mar le is "tamadott" hogy adjak haz felujitasra penzt. Nem adtam. Miert tettem volna? Nekem nem kotelessegem.
:)
Orvendek, hogy segithettem.
Amugy ne lepodj meg, h vannak akik nem hiszik el a tortenetedet. Az enyemet sem akarjak sokan elhinni, de az mar nem az en problemam.
Szerintem meg magadban kell hinni. A hit nem azt jelenti, hogy azt teszed, amit egy pap mond.... a te szíved diktál, nem másé, ezt jó, ha megjegyzed!
Meg nem is azt jelenti, hogy szilveszterkor egy templomban ülsz!
Szerintem saját magad áldozata vagy, ne haragudj!
jerssygirl-
Nem tartozol mar semmivel sem. Mar igy is tul sokat adtal abbol amibol nem is kellett volna.
Probaltad menteni a menthetetlent. Oda adtad a gyermekkorod, felalodoztad..nap mint nap jobb eletre varakozva.
Ne aldozd fel ujra magad valakinek, meg akkor sem, ha az az edesanyad, csaladod.
Ne hagyd, hogy lelkileg terrorizalva legyel valaki altal. Tudom ez durvan hangzik, de ezt igy nevezik: lelki terror.
Lehet ram kovet dobni, hogy milyen halatlan vagyok, de en tudom mit jelent igy elni, es allandoan masert elni es nem magamaert..mindent megtenni masert, hogy hatha nekem is jo lesz az altal, majd ujra es ujra rajonni, hogy nem, nem lesz jo, csak ugy ha kitorok es NEM-et modnok.
3 pontot-nm 1-et 3-at a Bibliából és az ahhoz kapcsolódó Szellemi Törvényekből.
Olvasd el a Bibliát.Ráfogsz találni.
Többek között egy pap ilyet soha nem mondana.Legyen akár katolikus, akár ref-us, akár zsidó, akát Hit-es, akár Jehovista.Itt kezdődik.
Ugyanis aki hisz, ráadásul "papként", az nem fogja áthágni Isten Igéjének azon törvényét, ami minden általam felsorolt felekezetnél egy s ugyan az..
Itt is bukik a bulid.
Tudod te azt:)
9-es hsz-még mindig.
További ajánlott fórumok:
- Babavárás idején elvesztem a legjobb barátnőm, ha ennyire eltér az érdeklődésünk?
- Hol találok szlovákiai hirdetési portálokat? Régen még ment, most valahogy nem jön össze, pls. segítsetek
- Meg tudná mondani valaki jár-e munkanélküli segély, ha elvesztem a munkám, de levelezős egyetemre járok?
- Járt valaki mostanában a terranovában? vagy hol találok olcsó baseball sapkát?
- Durumtészta update kódja Norbi összevont könyve szerint 3-as, de a neten mindenhol 2-est találok. Most akkor melyik?
- Régebben láttam lóherés pórázat kutyáknak, de most nem találok, interneten is kerestem, tud valaki segíteni, van e ilyen webáruház?