Elveszett a PIN kódom, honnan tudnám megszerezni? (tudásbázis)
Szerintem szolgáltatótól függ.
De PIN kódot tuti nem tudnak megmondani, mert azt arra változtatod, amire akarod.
A PUK kódot fogják megadni. Ha azt jól beírod, akkor megadhatsz majd egy új PIN kódot.
A magenta színű szolgáltatónál a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is érdeklődhetsz, ha tudod a telefonszámot és a hozzá tartozó jelszót. Személyesen az irataiddal tudod igazolni, hogy jogosult vagy rá.
Első körben viszont érdemes megkeresni a papírokat, amit vásárláskor kaptál. Azon szerepel a PUK kód is. (Egy borítékban amiben a SIM kártya volt, vagy a nagyobb műanyag kártyán amiből a SIM-et kitörted.)
kiadják
kell a telefonszám és a hozzá tartozó jelszó és akkor kiadják. bármelyik telefonról hívhatod.
lediktálja az eredeti pin és puk kódot.
ahogy előbb is mondták, formanyomtatvány. be kell menned, igazolni h tiéd a telefon, és akkor kiadják a kódokat.
sok szerencsét:)
pin kódot ha megváltoztattad az eredetit sehonnan
3 rossz próbákozás és pukk kódot kér ha meg van ird be és utána új pinkódot kér ha a pukk kódot se tudod telefonos ügyfélszolgálatot hivd fel,ők tudják
Nekem a mobilnet kódját meg tudták mondani a szolgáltatónál.
Nem tudom, hogy ez telefonnál is működik-e, de egy próbát megér.
További ajánlott fórumok:
- Keresem Domokos Lászlóné - Mindentudó szakácskönyvét, honnan tudnám megszerezni, tudja valaki?
- Rómeó és Júlia musicalből a báli zenét honnan tudnám megszerezni?
- Holnaputánra kellene az OTP 3. havi bankkivonatom, honnan tudnám megszerezni?
- Priscilla Presley - Indian Summer (az eredeti) - honnan tudnám megszerezni?
- Keresem az MHV Ég és föld gyermekei című dalát. Honnan tudnám megszerezni?
- Candy GOC581B szárítógép magyar nyelvű használati útmutatóra lenne szükségem.Honnan tudnám megszerezni?