Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény (beszélgetős fórum)
hát igen! na tudod mit. megyek is egy narancsot enni :))) meg sütöttünk tököt és annyi :)
ja a paradicsomnak konkrétan tényleg semmi íze.. :S
most per pill állítólag hólyaghurutom van.. ez se biztos csak tippelt a doki. gyógyszert nem akarok szedni..
Az elmúlt pár hónapban 4 vagy 5 féle antibiót szedettek be velem és most jönne a kövi adag erre..
pingpong szerűen okozza szerintem az egyik nyavaja a másikat a legyengült immun miatt. és ezt elégeltem meg mostanra
A vérképem amit most megcsináltak az égvilágon semmit nem mutat egy cseppnyivel magasabb koleszterin szintet csak.. szóval megyek addig amíg valaki azt kezeli végre ami a baj és nem az amit tippre hasra ütve gondol..
Tényleg nehéz egészségesen étkezni. Egyrészt az árak ugye, másrészt, ha meg is vennéd, milyen az íze??
Télen marad a mandarin, narancs, grapefruit, sütőtök avokádó, káposzta. Paprika, paradicsom rém gyatra.
Akkor erre céloztál, hogy a kialakult betegséget kezelik, de azt nem nézik, miért ilyen gyenge az immunrendszered. :S
az a baj hogy hiába a normális kaja meg minden (na jó rlatíve mert nincs túl jó étvágyam se) elkapok szinte mindent ami szembejön.. :S immunerősítőt is szedek de nem segít sokat. azért valamit javult a dolog.
Lehet hogy igazából annyi az egész hogy oda kéne figyeljek mit eszek iszok meg a mozgás és kész :)
De ilyen árak mellett az ember nem biztos hogy annyi zöldséget gyümölcsöt eszik mint ami a javasolt.. pláne nem olyat ami bio.. tehát viszonylag vagy teljesen vegyszermentes.. mindig van itthon de olyan az íze hogy bloáá..
nem segít.. igazából gőzöm sincs mi segít. mindenki csak nagy vonalakban sejtelmesen közöl velem mindent (fogalmuk sincs mi a bajom).... orvosok... :)
mindegyik csak az aktuális nyavalyám próbálja kezelni de nem mennek tovább. nekem meg elegem van az antibiotikumokból..
Ők jól felírják a gyógyszert én meg majd jól elfelejtem kiváltani :DDD
Na, de csak nem valami nagy bajság..
Nem publikus? Kibeszélés nem segít rajta :) ?
Asse rossz...
Nekem például az,hogy még mindig nem alszok.Akartam tanulni,de érzem nem megy...Miből?Anyám...Mék alunni,csak itt lógtam kissé...:P
Szija :D
jah.. mondhatni pihent az agyunk.. :D Én részemről mindenhogy vagyok csak jól nem ;(
Sziasztok elmélkedők!
Picit magatokra hagytalak Benneteket az elveitekkel, látom fejlődtetek :)
Ez a bejegyzés tökéletesen mutatja, mennyire megérte...hasznosan töltöttétek az időt!
Remélem, jól vagytok Csajok!
Köszönöm, óó köszönöm. most már minden világos!!!! :DDDD
mi is lenne velem nélküled...??! :)))
Hühühülyeeeeeeeeeeeee...Áááááááááááááááááááá...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De megmondom én neked a tutit,jó helyre jöttél!
Na.Figyelj jól,mert még egyszer nem írom le!
Nem igazán értem a hajszárítós balhét...Ha én alvás közben hajat mosok,akkor én meg is szárítom,nekem aztán ne dirigáljon!
Egyébként ez a csipszes ügy ez azért van,hogy ha jön a biztonsági őr,hogy miért majszolok fizetés előtt,akkor mondhatom,hogy rá van írva,hogy nem kell megvennem.Jó ez...
Nem is értelek...Neked gőzöd nincs arról,hogy mennyire mennyei a nyerscsirkefagyi,maradjunk ennyiben!
A tiramisunál az volt,hogy a fel a le.Tehát amikor az "ajlán",ami valójában a teteje,azt olvasod,hogy:NEHOGY!!!,akkor az árufeltöltő kéri,hogy miként is helyezd vissza,mivel méregdrága úgy sem veszed meg.Szóval a fel,az még ezután jön.Az elolvasás után.Na.
A pudingosnál meg muszáj volt odaírni,mert ez kérlek vevő csalogató!!!Hát hányszor volt már,hogy beraktál valamit a mikroba,meg még be is kapcsoltad a mikrot,de mikor kivetted,hideg maradt.Na.Ez meg itt garanciálisan garantálja,hogy MEG FOG ME-LE-GED-NI.Jó vétel.Meg kell venni.
Altató:detto...Csak egy kis garanciális garancia,hogy tényleg hat!Nem szoktak.Azért.Beza.
Amolyan: "demos,demos,demos télleg!!!" Csak nem így írták.
A karácsonyfaizzós azt szerette volna mondani,hogy a bejárati ajtón való használatra nem alkalmas.Oda ne tedd.
Figyelj.Ha nem tartod be a használati utasítást,elveszíted a garanciát.Ne vitázz feleslegesen,leszel szíves CSAKIS az egyik célra használni azt a vágott szemű gépet.Na.
Á...nem értenek ezek semmit sem...Még hogy nem tudunk repülni...Majd én megmutatom!Na.Hol az a jelmez...
A láncfűrészt,ha nem tudnád csakis lábbal és a belső nemi szervekkel lehet megállítani.Dehát ennyit igazán kéne tudnod,már ne is haragudjál!Hát mindent én magyarázzak el???Hát már mindent???Na jó.Gyere máskor is,elmagyarázom én neked!
:DDD
na itt egy kis csemege amely némelyike felvet néhány kérdést. akár elvit is :)))
ezek létezők :)
"Hajszárítón:
Alvás közben ne használja!
(Pedig ilyenkor kéne, hogy jól nézzen ki a hajam!)
Chips zacskón:
Ön is nyerhet! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban!
(Csak áruházi tolvajok részére)
Mélyhűtött árun:
Felhasználási javaslat: Kiolvasztani.
(Persze ez csak javaslat. Ehetjük jégbe fagyva is?)
Tesco tiramisu dobozán (a doboz alján!):
Ne fordítsa fel!
(Marha! Most már késő!)
Pudingos dobozon:
A termék melegítés után forró lesz!
(Mint ahogy az éjszaka után nappal jön.)
Vasaló dobozán:
Ne vasalja a ruhát saját testén!
(Pedig ezzel mennyi időt spórolhatnánk!)
Altató tabletta dobozán:
Álmosságot okozhat.
(Még szerencse...)
Karácsonyfa izzókon:
Csak kültéri, illetve beltéri használatra!
(Esetleg hol máshol használhatnám még?)
Japán konyhagépen:
A másik célra ne használja!
(Nem mondom, állati kíváncsivá tett!)
Gyermek Superman jelmez dobozán:
Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem
befolyásolja!
(No comment.....)
Svéd láncfűrészen:
Ne próbálja kézzel, vagy külső nemi szerveivel megállítani a fűrészt!
(Úristen! Volt már erre példa....?)"
Vááááááááááááááááááááááááááá!:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hm.Tényleg...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Magas prolaktin szinttel kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének
- Szerelem! Szeretet! Szex! 3 alap dolog egy párkapcsolatban. Érdekelne mi számotokra a fontossági sorrend?