Eltűnt cicik fóruma... (beszélgetés)
Ha az még fogy.....
Ó jaj neki!
Visszaolvastam picit.
Kencék és tabletták amiktől nőtt a cici :))
Még csoda, hogy a kuki nem fogy el fogyáskor.
Vagy az is kisebb lesz!????
Szia!
Én be szoktam nézni, de senki sem szól hozzá, hát magamban nem beszélgetek:)
Szép napot
Zsuzska
Helló!
Bocsi, ezer éve nem jártam erre. Szóval mióta is? Kb. 2 hét után már látszott a hatás, a kencének hamarabb, ha jól emlékszem.
Szia
Zsuzska
Sziasztok!
Eladom a Breat Success kapszulámat! Nem negatív tapasztalat miatt, más okból.
10.000 Ft-ért vettem, 8000 Ft-ért odaadom.
Személyesen átvehető Budapesten.
Tel.: 70 453 1173
Hello Zsuzsa!
En is ugyanezeket a dolgokat hasznaltam.De nekem a kapszula nem segitett.Az avonos krem eleinte "jol mukodott" de most semmi...
Te miota hasznalod oket?
Szia!
Nem tudom, azt hiszem, gyógyszertárban nem kapható, én a neten rendeltem.
Zsuzska
Szia!
Függőlegesen van egy vágás, onnan vágtak ki bőrt azt biztosan tudom:) Meg ugye a bimbó körül, azt ugye feljebb helyezték..
De pl láttam már olyat akinek vízszintesen függőlegesen meg bimbó körüli a metszése..de nem tudom h mi határozza ezt meg h 2 v 3 metszés szükséges.
Szia.
a felvarrás az miből áll konkrétan?
akkor a bimbó körül vágják ki onnan vesznek ki bőrt?
vagy hogy van ez?
Sziasztok!
2 évvel ezelőtt -33 kg-ot fogytam, persze a cickóim olyanok voltak utána mint egy 1 literes tejes zacsi tej nélkül. :(Ellőtte sem volt szép formája a cickóimnak, mindig komplexusokkal küzködtem de 3 hónapja megcsináltattam őkek.
Felvarrás+ implantátum.
Álmomban sem gondoltam volna h ezekből lehet még cickókat csinálni!
Nagyon boldog vagyok!
Mindenkit csak bíztatni tudok.
Sziasztok!
Azt nem tudjátok, hogy a felvarrás nagyobb hegekkel jár, mint az implant?
Sziasztok!
Úgy látom, a legutóbbi hozzászólás elég régi, azért ideírom, hátha valaki olvassa:)
Mellnagyobbításra nekem annyira nincs szükségem, 80B-s cicifixet hordok, ellenben szülés, szoptatás után (90B-s re nőttek meg) kicsit kevésbé kackiásan álltak.
Nekem bevált az avonos (bocs ha reklámnak számít) mellfeszesítő krém, illetve a breast success nevű kapszula,együtt. Feszesebbek, teltebbek lettek. A kapszula csak gyógynövényes.
Nem csak szerintem hatásos:)
sziasztok
Zsuzska
nekem pajzsmirigy betegségem van, pont 14 éves korban kezdődött, és szerintem ezért nem fejlődtem nőiesre. Akkora cicijeim vannak, mint egy átlag magyar zsemle vizszintesen félbe vágva :) Csak akkor látszanak, ha feszülős pulcsit veszek fel. Pasim még nem volt (17 vok), tanulok. A nővérem az pont az ellenkezője, neki még túl nagyok is.
Végül is (még) nem akarok semmit, csak úgy elmondtam :) :)