Első megérzés...Csalódtál már benne? Miért nem hisznek benne az emberek? (beszélgetés)
mert nincs rá ésszerű magyarázat, csak egy megérzés. Ezért nem hisznek.
De én már nem hagyom maga, csak a megérzéseimre hallgatok. Régebben elhessegettem őket, de több helyről is kaptam az "instrukciót", hogy hallgassak már a megérzéseimre, mert intuitív alkat vagyok.
Azóta hallgatok, és sosem tévedek. Nagyon jón érzés!
Na igen:) Nem egészen de abban teljesen egyet értek veled,hogy figyelni kell rá..
Mindenkiben ott van csak hagyja eltünni ugymond..
De az mindig helyes döntést hoz.. (ebben eltér a véleményünk mert az önmagában helyes..
Szerintem egyébként sokaknak elég nehéz elkapni az első megérzést. A szokásaink, félelmeink, vágyaink, stb. szinte azonnal "megtámadják" és ha nem figyeljünk, már nem is az eredeti sugallat van a fejünkben, hanem valami egészen más.
De lehet fejleszteni. Ha az ember figyel magára és sikerül elkapnia, a legjobb, ha hallgat rá. Minél többször hallgatunk az eredei sugallatra, annál erősebbek lesznek és gyakrabban jelentkeznek.
Ez is csak olyan, mint bármi más: ha hiszünk benne, ha hisszük, hogy a megérzéseink helyesek, akkor működik is a dolog.
Én mindenkit arra probálok buzditani,hogy tanuljanak meg dönteni..
Mert ha kételkedsz,jön a kombinatorika,és rossz döntés..
Na látjátok:)
rengeteg emberrel beszélgettem már erről,sokan igazat adtak,de ennek ellenére mégis megcáfolták önmagukat.. Miért?
Ma reggel egész uton ezen gondolkoztam.. Hoztam-e már rossz döntést ha komoly dologrol volt szó..
Eddig még semmit nem bántam meg:) Mindig spontán első megérzés alapján döntöttem..
Igen, én mindig első találkozáskor döntök emberi kapcsolataimról.
Sosem csalódtam benne.
Igaz nekem nincs átmenet...vagy szeretem az illetőt vagy nem, és bármit is tesz a későbbiekben nem változnak az érzéseim.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Kiben csalódtál a legnagyobbat?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Kutyából lesz szalonna?avagy megbízol a párodban ha már csalódtál benne?
- Miben hisznek az emberek?
- Miért nem hisznek az emberek az örök szerelemben?