Előfordult már veletek, hogy a mosógép hamarább engedte az öblítőt a vízbe? (tudásbázis)
Na ezé mondom! :D
Ezt a kevés vízfogyasztást nehezen képzelem el. De ha te mondod...
Egyébként az első, meleg, mosószeres vízzel kiválóan lehet klotyót takarítani. Bocs, a nem éppen gusztusos bejegyzésért, de ez is egy munka, amit meg kell csinálni. Miért ne tegyem optimálisan?
Szó nincs arról, hogy a mosógépem rabszolgája lennék. Úgy szervezem a mosásokat, hogy ne kelljen ott állni fölötte. Az a 2-3 perc odafigyelés igazán nem nagy áldozat a környezetvédelem oltárán. Koszos vízzel nem foglalkozom, csak a majdnem tiszta öblítővizekkel. (Ha meg egy-egy adag lemegy a csatornába: na bumm, akkor sem történik semmi, legfeljebb kevesebbet spóroltam.)
Én ezzel vacakolok, te meg az adagoló pucoválásával. :)
Persze, akinek fixen be van kötve a mosógép kifolyócsöve, az elesik ettől az igen egyszerű, ám annál hasznosabb praktikától.
Nem sorakoznak, mindegyik mellett csak egy van.
Igen, az utolsó öblítővizet visszaöntöm a mosógépbe.
És valahol megéri, mert az utolsó közmű számlám negatív lett, annyira, hogy a következő havi is negatív lesz.
megaztán a mosógépem neve is kötelez: INDESIT.
Time 4 You.azaz szabad forditásban:idő nekem.tehát a fene vacakol annyit a koszos vízzel,ha már kitalálták az idő,és energiatakarékos gépeket:-)))
ott sorakoznak a vödrök a használt vízzel a klotyó mellett??
és az utolsó mosóvizet hogy használod fel a következő mosáshoz? visszöntöd a mosógépbe?
nekem nem lenne cérnám ott állni a gép mellett és nézegetni, mikor mit csinál és gyűjtögetni a vizet
Cserébe nem lesznek gyűröttek a ruhák és nem kell vasalni.:)
A plusz vízzel meg le lehet önteni a WC-t, felmosni a teraszt, az utolsó mosás vize felhasználható a következő mosás első vizének; tehát lehet takarékoskodni.
Nem adnám oda a gépem semmilyen új csodamasináért. :)
Lehet, hogy sokat teszel bele?
Ha nagyon tele van a tartály, kiengedi azonnal.
sziasztok!
indesit felültöltős mosógépem van,és többször észrevettem már,hogy az öblítő illata egyáltalán nem érződik a ruhán,máskor meg igen.valószínű,hogy hamarabb befolyik a tartályból az öblitő,de MIÉRT???
További ajánlott fórumok:
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Veletek már előfordult, hogy a megszokott összeg sokszorosát küldték ki telefonszálmának?
- Ennek mi lehet az oka?Veletek is előfordul néha?
- Veletek is előfordult, hogy hátrabillent a babátok feje ill. hogy beütötte a fejét a vállatokba? Lett baj belőle?
- Veletek is előfordult már, hogy a füles hang dugóját vmikor a kék, de vmikor a zöld bemenet fogadja el?