Előfordult már, hogy a főnököd olyanért szúrt le, amit el sem követtél? (tudásbázis)
Persze,állandóan....
Utólag kiderült,hogy az bántotta,hogy nem éreztettem vele,hogy őőőő a FŐNÖK!!
Tiszta hülye...
Őt nem is adnám semmi pénzért! De klónozzuk! Mit szólsz hozzá? :)
Sosem hittem, hogy nőben ilyen létezik, mert mindig azt mondták, hogy nincs jó női főnök. Ezt cáfolom! :)
Hát, én most már szisztematikusan rámegyek arra, hogy minden dokumentálva legyen, a legutóbbi esetben kinyomtattam két e-mailt, odatettem a főnök elé, és csak annyit mondtam, akkor MOST beszélgessünk.
Természetesen semmi nem történt, megfagyott a levegő. Biztosan lesz folytatása a történetnek, de az is biztos, hogy évek óta először éreztettem velük az erőm, meglepődtek.
Oh...elég sokszor!
Nem kell mellre szívni! Egyik fülön be, másikon ki!!
Régen, amikor dolgozni kezdtem, akkor volt ilyen. Én voltam a legfiatalabb, legtapasztalatlanabb, és volt olyan, amikor más helyett is kaptam.
A mostani munkahelyemen még egyszer sem fordult elő. A legkorrektebb NŐ (:O, igen NŐŐŐŐŐŐ) a főnököm. Mindenkinek ilyent kívánok! Megköveteli a munkát, Ő is ezerrel hajt, és elismeri, ha jól végzed a dolgod. Imáááááádom! :)
Nem szokott leszúrni. Időnként behív a szobájába és közli ami nem tetszik neki, azaz ezt tette egy darabig, de mindig rá kellett jönnie, hogy rossz emberrel kezd:)
Pl. egyszer azért szólt, hogy időbe érjek be. Tudni kell, hogy én általában sokkal korábban bemegyek, ekkor is közel fél órával előbb bent voltam, amikor mondta, hogy szeretné, ha időbe érkeznék és jelentkeznék be a gépbe, akkor én csak annyit kérdeztem, hogy nagyon zavarja e, hogy ma is 23 perccel korábban bejelentkeztem, mert ha igen, akkor törekedni fogok arra, hogy pontosan tegyem ezt. Elvörösödött és elnézést kért, hogy benézte. Aztán egyszer azzal próbálkozott, hogy többet dolgozzak. Statisztikát készítettem neki, de én jót, nem olyat, mint ő és megkérdeztem, hogy miért gondolja azt, hogy az én munkám kevés, amikor az összes munka 30 %-át én csinálom meg, mellette segítek mindenkinek, lebeszélem a rázós telefonokat, stb. a többi 5 kolléga meg közösen csinálja a fennmaradó 70% és persze nem kapok több fizetést. Ebből is elnézést kérés lett.
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Milyen gyakori, hogy az anyukátok főz nektek? Ez más helyeken is előfordul?
- Medencénkben a víz elszineződött... Valakivel előfordult már?
- 3, 5 éves lányom nagyon keveset eszik. Van valakinek ötlete? Esetleg másnál is előfordult ez?