Előfordulhat-e az, hogy peteéréskor a hő nem változik? (tudásbázis)
Most néztem az adatlapodat, és látom, hogy Neked már összejött a baba! GRATULÁLOK!! Megérte várakozni! :) (Remélem én is csatlakozok hamarosan)
Jó pocakosodást, és pihenést!! Élvezd a tüneteket, sokan úgy várják, mint a messiást! :)
Szia, először is köszi a választ!
Ma reggelre végre leesett 36,4-re, gondolom akkor ma van péem, és sztem holnap kezd majd emelkedni.
A nyákot is figyelem, de sajnos nem tudom eldönteni, hogy ez most sűrű-e, vagy nem tudom mihez képest nézzem, ma megnéztem a nyákot, miután hőmérőztem, és nem éreztem különbséget az eddigihez képest! Tudnál ebben segíteni? Neked lényegesen más az állaga?
szia!
nem mindig látszik a pé a hőn, ilyen szempontból szokták mondani a dokik, hogy nem a legjobb megoldás
a nyákot figyeld, az tutibb szertem
nekem most ovuko pld, nem is esett le, csak 2 tized fokot emelkedett
nem mérvadó a hő mindig
A ciklusom 33 napos, már a 22. napomon vagyok, de a peteérésnek még mindig semmi jele! A reggeli hőm a 16. naptól mostanáig minden reggel 36,7 vagy 36,8.
Lehet hogy a ciklus végén lesz péem, és akkor a menzeszem is sokkal később jön majd meg!?
Ötletek?
Előre is köszi a segítséget! :)
További ajánlott fórumok:
- Miért néznek keresztül rajtam a férfiak? veletek már előfordult, hogy úgy érzitek, senkinek nem akad meg rajtatok a szeme?
- Milyen gyakori, hogy az anyukátok főz nektek? Ez más helyeken is előfordul?
- 5 hónapja szültem és még nem jött meg a menstruációm. Ez előfordul vagy extrém eset vagyok? Nektek hogy volt?
- Nálad is előfordul, hogy mosás+száradás után még jó illatúak a ruhák, vasalás során pedig bebüdösödik? Mit lehet ellene tenni?
- Veletek már előfordult, hogy miközben görcsöl a lábatok orgazmusotok lesz?
- Néha úgy rámjön, hogy egy csomó képet felpakoljak az iwiw-re magunkról, de utána mindig megbánom.. veled is szokott ilyen előfordulni?