Elmondjam neki vagy ne? (beszélgetés)
Mondd el neki,talán változna a helyzet...
Csak pontositottam ;o)
:D :D :D
Ez a topic hogy kerülhette el a figyelmem?
Dehogyis olvastam - neha szajkaratezok itt nemelyekkel, de ha mindent atnyalaznek akkor nyithatnek egy kis maganrdenlest itt a Vodno toveben a tizediken.
Annyit tudok, hogy Traviata eegen sok problemaval kuzd es innen varja a megvaltast.
Lefogadom, hogy hamarosan jon egy gyogyszeres, suicid vagy jobb esetben egy magbaszoktem mi legyen a gyerek neve, vagy par post a gyerekuket egyedul nevelo anyukak forumba.
Amit ottho nem tudsz megoldani, arra az itt kapott es ellentetes tartalmu jotanacsok meg nagyobb zurzavart okoznak.
Kisse szkeptikus es cinikus vagyok - nem is kicsit - de evvan, mint irtam voltam en itt forumtema csak gyoztem kapkodni a fejem mikor az amazonok nekemestek.
A pasas meg ha budos, hat istenem...Gondolom, nem egy ev alatt budosodott meg, azaz ezek a parameterek adottak voltak csak a labszagot elvette Brut33 fortelmes bukeja.Uff :o)
Adná má' az ég,hogy vissza vakkancs valamit!!
Túl nagy kérés lenne?
Mondd el neki!!
Ez egy tök jó ürügy arra,hogy megszabadulj tőle,és lecserélheted,egy olyan faszira,
aki legalább tisztességesen tisztálkodik!
Nem, de olvastam az amit az egyik local girl irt ki az en kedvemert :) ahelyett, ogy velem beszelte volna meg. Egyutt laktunk jegyzem meg.Oriasi volt, meg en idiota vedekeztem mikor ramtamadt egy egesz baromfiketrec de a vege az lett, hogy ellaposodott a forum es eki volt igaza.Ja...
Most pedig megyek es oldalbahjitom a szomszedot egy szivlapattal, mert megint uvolt a feka rap.
Bocs, itt messze nem erről van szó.
Olvastad a korábbi fórumokat?
Nézz utána!
Nem, nem arrol van szo. Arrol van szo akinek nincsen modja a sajat allasontjat elovezetni, mert nem tudja, hogy Mylady itt teszi fel egyutterzesre vagyva azt a pofonegyszeru kerdest amely igy szol:
Tetu dolog sutyomban smarolni valakivel mig a masik mit sem sejtve eppen a kedvenc csokinkat keresi a boltban?
En is voltam itt forumtema es pontosan tudom milyen csodalatos parkapccsolati es eletviteli tanacsokat kap a kerdezo. Az en esetemben az volt a bonus, hogy en is hoxa tag voltam :o) Izgi, nem?
Egyébként mond el neki!e ha valóban megakarsz tőle szabadulni, mondjál sokkal többet, mint ami valóban történt!
Hátha megszabadulsz tőle! És még az orrod is fellélegezhet végre!
Magambol kiindulva, nem birnek egy ilyen dologgal a masik szemebe nezni. Lehet, manapsag egy csok mit sem szamit, de en pl.nem dijaznam,ha a ferjem massal smarolna es nekem sincs ilyen kesztetesem senki fele.
Sztem, ha ez megtortenik, akkor ott mar vmi nem gombolyu.
A 'mondd' E/2 felszólító módban 2 D - könyörgöm... Alap. Sorozatban írjátok rosszul.
E/3 kijelentő módban 1 D.
Bocs az off-ért.
Ne mondd el el neki, tök felesleges.
Mond el neki nyugodtan!!Legalább leakasztod a koloncot a nyakadról!!!
Sőt,az előző kérdésed miatt azt mondom jól is tetted azt a csókot!!
?????????????
És?
Úgyse vagy oda érte!
Most mi a bajod?
Merlegelj aszerint, hogy mi a fontosabb: a tiszta lelkiismereted vagy a kapcsolat.
Bar, ha amugy sem foglalkozik veled, lehet, nem is hatna meg kulonosebben.
Mellesleg, ha reszerol nincs torodes, mi tartja eletben a kapcsolatot? Van ertelme?
További ajánlott fórumok:
- Prosztatamasszázs, avagy ki csinálta már? Vagy csinálták már neki?Élmények!
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Apasági vélelem.Így jár neki a vagyonból?Bővebben lent.
- Szerintetek elmondjam a barátomnak hogy kicsit féltékeny legyen és észbe kapjon?
- Nem tudom elmondjam-e neki, hogy szeretnék vele találkozni!