Elmeszakértői vizsgálat (beszélgetés)
Az alábbi Hölgyet nagyon tudom ajánlani, ha valakinek problémái vannak. Keressétek nyugodtan, nekem bevált!
Itt találtok elérhetőséget:
Az unokanővérem férje skizofréniában szenvedett amig be nem gyógyszerezte és fel nem akasztotta magát,mindkettőt egyszerre!Nem ez volt az első kísérlete de ez volt az utolsó.Közben szépen tönkretette a családja életét!
Én azt gondolom,hogy ez és az ehhez hasonló elmeorvosi esetek nagyon súlyos és veszélyes betegségek.
Én semmiképpen nem tenném ki ennek a családomat-okulva a rossz példából-még akkor sem ha csekély eshetőség van rá!
Szerintem nem véletlenül küldték erre a vizsgálatra én résen lennék!
Én meg arra, Te mit tennél, ha fenyegetve éreznéd magad a mindennapokban, a gyermekeidről nem is beszélve.
Majd az elmeszakértői vizsgálat tesz pontot (vagy nem) ennek a kérdésnek a végére.
Feltételezem, hogy nem ok nélkül válnak (bár a fórumnyitó nem teregette ki a szennyesüket, biztos ez "hiányzik") és az elmeszakértői vizsgálatot sem "csak úgy" rendelik el.
Ha a pszichomókus azt javasolja, hogy taposd szét a gyermeked apját, akkor megteszed?
Kiváncsi lennék forditott helyzetben mit tennél?
Ha a bíróság rendelte el, természetesen kötelező!
Én javasolnám, hogy ne várd meg a válóper végét, hanem keresd fel az önkormányzat gyámi előadóját és számolj be a helyzetről. A gyerekek veszélyeztetése miatt, neki jogában áll egy határozatot hozni amelyben a férjed és a gyerekek közötti kapcsolattartást korlátozhatja vagy meg is szüntetheti a per végéig.
Minden jót kívánok!
A gyermekelhelyezésnél lenne jelentőséeg,ill a láthatásnál.
Féltem a gyerekeket,és nem oszlatta el a félelmeimet sem pszichológus(Ő évek óta ismeri a házasságunkat,jártam hozzá),sem pszichiáter.SőT!Még inkább megijedtem.A pszichológus,abból amit a jelenről elmeséltem neki,a paranoid skizofréniát említette diagnózisként.
Nem tudom,hogy ez így van-e,de súlyos szemályiség zavara van,az biztos.És a mezsgye túl szűk a kettő között.
Szerintem, ha pszichológus javasolta,akkor hajrá.
Az ilyen dolgokból lesznek később a problémák...
Ha szakértőt mellőzik..
Kedves fórumozók!
Nem tudom,tudna -e valaki segíteni : férjemnél elrendelte a bíróság az elmeszakértői vizsgálatot.Sajnos,semmit sem tudok róla,hogy zajlik,köteles-e részt venni...?
Válunk,és nem képes leszakadni rólunk,követ,figyeltet,zaklat....Bár,mióta megismerte a beadványt,nem látjuk.
Nem magamtól,vagy bisszúból találtam ki,pszichológus javasolta.
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Volt már valakinek HSG vizsgálata? Egy kicsit tartok tőle!
- CT, MR vizsgálat... aki volt már, és aki ezután megy
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?
- Volt már valaki igazságügyi elmeszakértői vizsgálaton?