Elítélendő ez a nő? (beszélgetés)
Lehet, ez a milliárdos volt :
[link]
Szerintem ez is jobb, mint az eredeti.
Az ilyen mesét még az óvodások sem hiszik el.
Vilmos elkelt, bár Henrik még szabad.
Mert ha nem ítéljük el, nekivágsz? Vagy miért? Miért érdekel, hogy elítéljük-e?
:D
Az idő pénz, mondá Benjamin Franklin.
Még van ideje megvalósítani:D
Gondolom, elhiszi, hogy egyszer rá is rátalál a szerencse, és megnyílnak a lehetőségek meghódítani a nagyvilágot. Vagy mit ...
Valamiért mégis nagyon foglalkoztatja a történet a fórum kiíróját.
Nem olvastam el, de senkit nem kell elítélni. Mindenki a maga életét éli, nem másét, azt csinál, amit akar.
Az a szörnyű, hogy elég volt a címet bemásolni googleba, egyből kidobta. :D Arra voltam kíváncsi hol olvashatta, az viszont nem derült ki.
Őrület. Nagyon ráér ezzel szórakozni valaki :)
Ha valaki számára kinyílik a világ, sikeres a munkájában és az életben az úgy gondolom jó dolog. Én senkit nem szoktam elítélni.
te erted a sajat kerdesedet? :D
mert lehetne az is a sztori, hogy a csaj hozzamegy egy autoszerelohoz, aki kipofoz neki egy kocsit, a csaj felvesz egy stoppost, beleszeret, csalja a ferjet, elvalnak, de normal kapcsolat marad, es hozza viszi javittatni a jarganyt. es az a kerdesed, elitelendo ez a no? :D
Mondd h nem te voltál az gyakori kérdéseken is! :D
[link]
Nagyon érdekelhet ez a sztori téged mert látom máshova is kiraktad már:
[link]
Esetleg Gábor Zsazsa története??
Szerintem mindenki érti, csak azt nem érti senki, hogy most egy ilyen langyi Romantika TV-s történettel mit kezdjünk.
Az én fantáziámat nem igazán mozgatta meg. Mármint nincs nagyon mit gondolkodni rajta. :D
Ez mekkora...:) Jobb, mint az eredeti.
Pedig igaz a történet...csak a bulvárlapok elferdítik, a milliárdos igazából egy varrodában gépész, 87 éves és egyben a varrodai szakszervezet elnöke. A 21 éves hölgy pedig egy konkurens varroda alkalmazottja, aki megismerkedik a szakszis elnökkel és meglátja a lehetőséget benne. Felajánlja neki a koma, hogy költözzön hozzá, de később unalmasnak találta a munkásgyűléseket, ahol frusztrált és pén.iszhiányos nők siralmait és a menő tulajdonos kéjsóvár tekintét kellett elviselnie. Fél év után, amikor már csak napi 5 or.gazmusa volt a szakszis mókus jóvoltából eldöntötte, hogy összejön a gyár tulajával, aki biztosította, hogy minden nadrágból bevehet 20 centit, így ezzel hatalmas lehetőségeket sikerült bevonzania...:)szerintem nem lehet elítélni a nőt mivel én biztosan nem vállaltam volna semmit sem...:)
O se tudja. Azt se ertem o milyen hozza szolasokat vart egy komolytalan temahoz. Komolyakat?
"nem tudom, igaz-e, ki írta, kiről szól, milyen regény."
Minek ragozni a hülyeséget?
Hogy az istenbe lehettek ennyire értetlenek?
EGY OLDALON OLVASTAM, nem tudom, igaz-e, ki írta, kiről szól, milyen regény.
Mit nem lehet ezen felfogni?
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de hasonló sztorival több tucat erotikus ponyva jön ki évente, icipicit sem reális cselekménnyel.
További ajánlott fórumok: