Elillanó egészség (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Elillanó egészség
Kedves Méböl!
Azt hiszem nem írtál a kutató orvossal történt tapasztalatról. Kíváncsi vagyok rá.
Hát ez az, már az ember magától nem vág bele újabba, ami a pénzt viszi és kérdés hogy használ-e. Most stagnál a betegségem, ami jó, persze lehetne jobb is.
Azért megnézem a videót, kösz, hogy felhívtad rá figyelmemet.
Köszönöm Anyuci!
Igyekszem talpon maradni lelkileg is, persze azért vannak rosszabb időszakaim is.
Neked is jó egészséget és kellemes hetet kívánok!
Sajnos annyi betegség van még, amit gyógyítani nem tudnak, legfeljebb kicsit lassítani. Reméljük azért ezekre lesz idővel gyógymód.
Algaporról nem hallottam, de talán a neten írnak róla.
Javulást kívánok: Arany
Kedves Arany52!
Szomorúan olvastam betegségedről a cikket és megállapítom ennek ellenére nem hagyod el magad mindig találsz magadnak hasznos elfoglaltságot és egy kicsit értelmet ad az életednek. Legyen ez példakép mások számára is a te pozitiv hozzáállásod. Kívánok jó egészséget sok szeretettel
üdvözöl téged Ágnes
Drága Barátnőm!
Nagyon jó cikkeket írtál erről az alattomos betegségről. Kívánok jó egészséget Neked és a hasonló betegségben szenvedők részére egyaránt!
Kedves Aranka!
Néhány napja láttam egy műsort a Zone Reality-n. Az SM betegségről szólt. Ott egy spec. diétával tünetmentesek lettek a paciensek. Itt nálunk ezt még nem ismerik az orvosok?Sz.
Drága Arany!
Köszönöm, hogy megírtad ezt a cikket.
Biztos vagyok benne sok-sok embernek tanulságos lesz.
Ugyan úgy gondolom, mint Te, együtt lehet élni ezzel a betegséggel, cseppet korlátozva vagyunk, de mindent leküzdünk.
Valahol az ember sajnálja a túrákat, sportot, sok-sok mindent, helyette talál magának más elfoglaltságot. Amennyit bírunk, annyit csinálunk.
Legfontosabb ne romoljon az állapot.
Puszika
Nekem nagyon ideje korán kezdett elkopni, ami addig oly jól működött és viszonylag fiatalon kellett szembenézni a végtelen betegséggel és a megváltozott életminőséggel.
Ugrás a teljes írásra: Elillanó egészség
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Paleolit életmód-avagy az étrend és a testi-lelki egészség kapcsolata