Elhiszitek azokat a történeteket, amikor pl. egy macska 38 évig él? (beszélgetés)
Ennyi, válaszoltam, a szülei otthagyták a roncs bolygón és elhúztak, ő meg várta őket. Pont az a film egyik legfontosabb része, amikor ezzel szembesül, meg hogy nem fognak visszajönni. Akkor ezek szerint mégiscsak láttad:)
Ha meg van mind a 7 élete, jöhet:) De küldhetsz 900 éves macsekot is.
Nézem a filmet. Most biztos megleplek, de egyrészt képes vagyok használni a guglit, másrészt a gugli nem írja, kinek a lánya, nem véletlenül, az majd valamelyik következő részben lesz benne.
De ha ki tudod guglizni a jó megfejtést, egye fene, kapsz egy 38 éves macskát. Vagy nem.
Tényleg mindenkit hülyének nézel? :D
De kik a szülei?
Szupi. Akkor mi a kérdés?
Ő az, akit a szülei otthagytak a roncs bolygón.
Esküszöm, annyira felkeltettétek az érdeklődésemet, hogy az összes részt meg fogom nézni. A Hobbit-ot is sikerült, igaz, már annál is majdnem eret vágtam magamon, a Starwars-ból csak valami 3 részt láttam, engem nem tudott lekötni. De még változhat az ízlésem:D
Az is lehet, hogy a könyv érdekesebb lenne, és ezért nem megy le nekem a Starwars valahogy. De mint tisztességes pónilány, kötelességemnek érzem!!
El, ja.
Viszont csak a Yodás része érdekel.
Szerinted a hetedik részben Rey kinek a lánya?
Valóban nem fejtegette, hogy milyen fajból, honnan származik.
Nem akarok nevet adni neki, nem vagyok én arra méltó.
Ez nem a tudásról szól...
Most akkor én is 500 néven vagyok? Más kifogásod nincs?
Így lesz egyensúly azokkal akik 500 néven vannak :)
De mellékesen még mindig nem virítottad a tudásodat..
Szépen nekem estetek, pedig nem én voltam arrogáns. Esetleg még valaki?
Úgy látszik, ez valami mánia ezen a fórumon, hogy 500-an kipécéznek egy embert. Mint az oviban.
de szép is lenne, ha a Picike 70-en tul is velem élhetne ... nyugdijkasként többet foglalkoznék vele, mint amire most futja ...
Nálunk a macskáknak jó dolguk van, tizenéveket élnek velünk, de eddig 16 éves volt a csúcstartó
"A 66 cm magas Yoda egy jedi volt egy rejtélyes fajból, melyet soha sem fedett fel mások előtt."
Ezt az ő által linkelt oldalon olvastam. Jah, vagy ez nem válasz?
Roppant ügyes vagy, bár idáig bárki eljut.
De még mindig nem tudjuk, Yoda micsoda.
Jaaaaa!:DDDDDD
Mindent értek.:)