Élet egy kézzel? (beszélgetés)
Nagyon-nagyon szépen köszönöm.
Így már nem gondolkozom azon, hogy beveszek egy doboz Advilt, és elalszom örökre.
Megpróbálok mindent.
A YouTubeon van egy hölgy, Kathrein Morua, mindkét karja hiányzik. A mindennapi életéből ad ízelítőt, olyan élethelyzeteket mutat ami egy egészséges ember számára teljesen természetes és magától értetődő. Mondhatni teljes életet él. Nagyon sok ép ember példát vehetne róla, és a hozzá hasonló, fogyatékkal élőtől, akik a megoldást keresik és nem a kifogást.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked.
Ha sokat gyakorolsz menni fog minden. Három hónapos volt a gyerekem, amikor eltörtem a jobb kézfejem. Könyékig gipszelték be a kezem. Muszáj volt ellátnom a kicsit és a 4 évest is, mert a férjem dolgozott ráadásul több műszakban. Tehát főztem, mosogattam, takarítottam, pelenkáztam, öltöztettem egy kézzel.
Van egy kollégám, akinek csak egy karja van. Dolgozik egy irodában 8 órát, mellette sportol, és ami szinte másoknak elképzeéhetetlen küzdősport.
Fel a fejjel, hozd ki magadból a legjobbakat! Egy a lényeg ne hagyd el magad, ne legyen benned se düh, se félelem, harcolj a betegséged ellen! Keress sorstársakat és keress rá, mivel lehetne megállítani, lassítani a folyamatot. Ne fogadd el, hogy rosszabb lehet csak. Sok erőt kívánok hozzá!
Nagyon sajnálom, én ismerek pár embert, akik ugyanabban a helyzetben vannak.
Nézd meg ezt a videót, és van ott több is.
Sok szerencsét kívánok.
A legkegyetlenebb, amikor valaki még fiatal, előtte az élet.
Fel a fejjel, fogsz itt tanácsokat kapni.
Mivel most speciális az eü. helyzete igy azt javasolom,hogy nézzél körül a netten és a youtubon,több film van ebben a témában.
Fel a fejjel!
Azoknak a sorstársaimnak kérem a tanácsát, akik egy kézzel élnek?
Hogyan tanultatok meg írni, főzni, stb...
Én még ott tartok, hogy a kenyeret sem tudom megkenni, de nafyon szeretnék teljes értékű életet élni.
További ajánlott fórumok:
- Párotoknak szoktátok kézzel "végig" csinálni?
- Aki az Uzsokiban szült tágították-e kézzel? Meg lehet ezt beszélni előre, hogy NE csinálják?
- Nehéz elengedett kézzel(mind2) bicózni? Hogy lehet megtanulni?
- Hüvelyi úton sosem tudtam elmenni, de kézzel mindig. Szerintetek lehet ezen változtatni?
- Hímeznél magadnak kalocsai mintás ruhadarabot kézzel?
- Akik életében kézzel foghatóvá vált az, amiben hosszú időkön keresztül hittek...