Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért? (beszélgetés)
Pesze! volt a reklámokban!
ennyire hüülye azért nem vagyok :D:DDD
A legjobb barátom után jöttem ide, és az a törzshelye. az elején csak olvasgattam majd egyre többet kotyogtam bele, igy ott ragadtam!
Piszok sokat lehet ott tanulni ám mindenféle tesztcsíkrol meg minden ami majd jól jön a jövöben!
ma pl azt tanultam, hogy a bodyt ki lehet kapcsolni alúl és nem felülröl kell beleráncigálni a babát!
:) másba estem bele egy picit de csak egy icipicit de ez titok! :D
Tudom, hogy idővel lesz majd megint kedvesem mert amióta a terheses topicban leledzem egyre jobban kedvet kapok a babázáshoz ahhoz meg ugye egy kedves is kell a pasiknak, csak még nem most :D
Szerintem nem a te hibád!
Imádok kétértelmüen fogalmazni egyes dolgokban aztán meg piszok módon nevetgélek ha a másik értelmét érti valaki. :)
nincs párom , helyesebben van a GumiOrália! (régebben Zsuzsi volt de aztán egy nem tetszett egy Zsuzsinak)
Szóval nem tudom! én is egy hülye köcsög pasi vagyok !
Pff, pedig idaig sem rejtetted veka ala, hogy van parod.
Vajon az iyen nok mit remelnek? Vagy mit gondolnak a tartasrol?
irt egy lány, hogy levelezzünk visszairtam 2-t majd nemet mondtam a folytatásara. Hálistennek megértő volt.
van egy riasztó a fejemben ha megismerek valakit és jelez akkor menekülnöm kell, most jelzett! aztán ilyenkor mindig letottyanok agyilag ... ezt az is jelzi, hogy nem kukorékoltam már hajnalban hanem jó sokáig aludtam!
hülye dolog mi?
viszont raktam fel képeket, hogy elijesszem a hasonló üzeneteket :D
:)) csak a magam dolgában nem vagyok az!
Este nekem is segítséget kellett kérni ! De hálistennek megoldódott a dolog!
Azért hajrá neked is!
És ne felejtsd el a legfinomabb akkor a gyümölcs ha érett!
nyami!
További ajánlott fórumok:
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.
- Mi a véleményed a gyermekvállalásról a mai bizonytalan, válságos helyzetben?
- Biztos vagy bizonytalan?
- 10 hónapos a kisfiam, császárral született. Tervezzük a következőt, de bizonytalan vagyok. Nem nehéz ellátni két pici gyereket?
- Elhagyni a biztosat a bizonytalanért? De ha a másik az igazi?