Elcserélnéd a problémáid? (beszélgetés)
Nem!
Azt a keresztet viszem ami a Jó Isten nekem szánt!
Háááát, ébren tartanak, de hogy egészségesen taratanak-e, azt nem tudom.
Mindenesetre köszönöm.
Egyetértek!
Ráadásul a saját problémánk a saját múltunk eseményeiből erednek, hiába is cserélnénk el, ha nem tanultunk belőle, ismét csak megcselekednénk azt, amiből a probléma ered. Jól van ez így, ahogy van. Mindenki cipelje csak a saját tettének következményeit. :))
Ez attól függ, mi az a probléma, amit cserélnék és mire. Pl. az exkolléganőm problémájára, hogy bármennyit eszik, nem tud 50 kg fölé hízni, szívesen cserélném több problémámat is. 😉
De pl. a lányommal kapcsolatos problémákat nem cserélném el semmiért sem, ő pont úgy jó, ahogy van.
És pl. a saját tartós betegségemet sem cserélném pl. kerekesszékes vagy nemlátó tartós állapotra, de mondjuk egy bőrhibát vagy kézsérülést elfogadnék helyette.
Jó a kérdés.
Felettem most elég sötét felhők vannak, sőt gyülekeznek, de nem cserélném el egy olyanért, aki felett mindig is szürke volt az ég.
Nem. Ragaszkodom a dolgaimhoz. Ami az enyém, az az enyém.
Amit meg lehet oldani, azt megoldom, amit nem, azt elfogadom, s együtt élek vele.
Soha az életbe. A problémák csak megerősítenek, attól vagyok az, aki. Voltak nagyon rossz dolgok az életemben, néha el se hiszem hogy megtörténtek, de itt vagyok.
Ha elcseréltem volna, nem jutottam volna el a mostani megoldásokhoz.
Lehet hogy azért kapod őket, hogy valamit megtanulj, amire neked is szükséged van.
Igen, ez ismerős nekem is.
Már azt hiszem én/mi is túl vagyunk a legnagyobb problémánkon. Aztán hogy hoz e még az élet ekkorák kiderül.
Köszönöm!
Volt ez nagyon rossz is!
De akkor sem cserèltem volna el.
Azt akkor nekem kellett meg- ès túlèlnem!
Ez elég h….. kérdés. Miért lenne jobb nekem más problémája??
Vagy arra gondolsz hogy az én nagy problémámat cserélhetem el más kisebb problémájára??😏
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Depizős fórum, avagy más problémái megnyugtatnak...
- Párom más nővel beszélte meg a problémáinkat. Jogos a felháborodásom, vagy ennyi még belefér?
- Ha a nőnek önbecsülési problémái vannak