Ehhez a recepthez milyen mogyorót használjak? (tudásbázis kérdés)
Igazad van.
Egyszer csináltam linzert, az sikerült. Igaz hogy mikor összeragasztottam őket lekvárral, lettek kb. 4 cm magasak :) De finom volt. Most már tudom, hogy vékonyabbra kell nyújtani.
Csak most annyira csalódott vagyok, olyan egyszerűnek tűnt ez a recept...
Nem vagy egyedül, nekem sem sikerült soha.
Csurom zsír a tésztája. Kisül belőle, de az eredmény akkor is nehéz, megüli a gyomrot.
Linzertészta finomabb! :)
Nem sikerült 😞
A tésztája íztelen, kívül már barna, belül nyers.
Sose fogok megtanulni sütni 😢
Mi az a sima mogyoro?
En csak födimogyorot es törökmogyorot ismerek.
A sütike tenyleg mennyei, batran ajanlom!
Nem, a sima es torokmogyorora gondoltam :) Neztem Google-ban, de nem ugyanaz a ketto.
Mindenesetre orulok hogy ismered a receptet, igy mar batrabban allok neki a sutesnek.
a földi-es a törökmogyoro között?
Nem kostoltad meg a ketfele mogyorot? Tök mas az izük. A földimogyoro tul.keppen hüvelyes vagyis sokkal jobban hasonlit mondjuk a babra.
En egyebkent itt talaltam a receptet evekkel ezelott, es itt irja is, hogy törökmogyoros, nem pedig földis!
Ilyen kis kifliket szeretnek sutni, de nem tudom hogy milyen mogyorot vegyek hozza. Foldimogyorot vagy a masik fajtat?
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Melyik lisztet használjátok?
- Mire használjak tojásfehérjét, ha megmaradt?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Ti mihez használjátok fel a mogyorót /bokorról szedett/? Van esetleg receptetek?