Egyetértesz azzal, hogy a Titanicot kiemeljék a tengerből? (beszélgetés)
Egyenlőre technikai képtelenség a felhozatal....
és ez mér gond ??????? az inkab a gond hogy enyire roszindulatuvagy en ugy latom hogy nem vagy az eletre ra termet es keresel havi 50. 000 ft ot igy azal vagy elfoglalva hogy a masik nehogy keresen valamivel tobet mert akor rosszul vagy ..., :))))
nem mind1 hogy uzlet vagy nem ha otthagyák 40 / 50 év mulva eltünik mert uj vas evo bakterium tamadta meg szerintem hozák fel !!
Az a gond, hogy ebből is üzlete csinálnának, némely emberek nagyon szakítanának ebből...........
En is mar annyiszor lattam ,de azert megint azt nezem.De megvarom sullyedjen el a titanic s fekszek le:P
Nem teljesen ide kapcsolódik, de most megy a tv-ben a titanic és olyan szép film:) Szerintem könnyezni fogok a végén
Nem, tudomásom szerint múzeum lett/lesz belőle
"Szerintem ha kiemelik a Titanicot valószínü szétesne"
Már a süllyedésnél kettétört.
nem értek vele egyet!
az évek alatt, vízi élőlények szaporodása elterjedt rajta, és a kisebb halak el tudnak cikázni benne menedék gyanánt! :)
tehát ha ezt vesszük, kicsit a természeti világ ellenes lenne a kiemelés! Más részről, meg elég anyagias dolog lenne a felszínre hozatal és hogy meg maradjon vagy ki tudják állítani!
De bizti sok embernek meg érné!
de szerintem jó helyen van ott, a tenger fenekén :)
Mit akarnak vele csinálni?
Szerintem a Titanicot ott kell hagyni ahova került.Ha kiemelnék sok emberben egy világ dölne össze...egy kép foszlana szerte amit megalkotott az álmok hajójáról!!:(Bennem legalábbis biztosan.Nem beszélve azokrol akiknek rokonuk ismerösük veszett oda a hajóval együtt és ott nyugszanak azóta is...hagyni kell békében!Ez az én véleményem!Üdv mindenkinek.
MIRE FELHOZNÁK,NEM MARADNA BELŐLE SEMMI.
Ezt még nem hallottam.szerintem jó helyen van ott lent meg el se tudom képzelni hogyan emelnék ki ennyi év után??
nem.így varázsos ahogy van.a tenger alatt
Kérdezzék meg előtte Leonardot:)
Minek ezzel kínlódni? Inkább a világ nyomorgóin segítenének!!
Szerinted mit fognak benne még megtalálni?
én sem értek egyet ezzel,mivel szerintem ez egy hatalmas legenda,amit nem kellene összezavarni!
nem. "jó" helyen van az ott!
Szerintem ott kellene hagyni, ahol van. A Titanic már a óceán része.
Igen, tényleg szétesne. Max 3-4 m2-es darabokban emelhetnék föl úgy meg szart sem ér.
Szerintem ha kiemelik a Titanicot valószínü szétesne.
További ajánlott fórumok: