Egyedülálló, szfvári anyukák/kismamák ide gyertek:) (beszélgetős fórum)
szia.
leszek skypoon később de lassan takarítunk meg megyünk plázába ajándékot venni meg virágot. majd utána :)
Jót kivánok én is néked,
Ez természetes dolog,
Csakhogy a jó annyiféle,
Hogy alig választhatok.
Ha jő az este,
S megjelennek a csillagok,
Hidd el, ma neked ragyognak,
És az égre azt írják:
Boldog születésnapot!:):)
Na szép jó reggelt:)
elszoktatok a korai keléstől:). ada is ma már 7kor fent volt én még pilledeztem mellette igen rendesen:). első köszöntőm meg is jött ma már, de remélem többiek délután jönnek, mert most még ehhez sincs hangulatom:).
Na Te meg mész az ügyvédhez meg intézkedni ma:). aztán sikerrel járni:)
Jó reggelt csajok! Ma "gyilkos" volt a reggeli ébredés, mert persze éjjel hiába feküdtem le, nagyon késön sikerült csak elaludnom. De azért idöben beértünk a suliba és reggel 8kor még dudáltam is az egyik rádió felhivására...Épp akkor értem haza és nyomtam a parkolón a dudát ezerrel, a kukázók meg néztek rám értetlenül, hihetetlen de rendesen jó kedvem lett:-)))
Van skypom nekem is de én is csak chatelni tudok, küldjétek el priviben a cimeteket és felveszlek.
Szép napot nektek, késöbb jövök!
Vivijen megértelek minden esetre. de te is fiatal vagy eljön még a herceg fehér lovon:)
Pesten:Dokk,Studio,Coronita,Morrison's. Ismered ezeket a helyeket? és ti merre jártok itt?
rendben van menjél akkor majd holnap:) puszi neked, jóéjt
buli tegnap hívtak barátok h de ők készültek. mondom nekem nincs kedvem menni így mentek nélkülem:D holnap mindenki jön mindenkivel koccintok buli meg 28án lesz pesten akkor lesz a köv. bulink. tavaly szilveszterig ünnepeltem a sznapom.:D. most vhogy nem volt hangulat ünnepelni. nem baj elmentek nélkülem is többiek.
jaj, bécsbe mi is megyünk a vásárra:).
nálunk Mo-n azt mondják, h hosszabbak a szünetet, mint máshol meg sok is van.. nekem mindig kevés volt ez is:D
és neked sincs semmi pasi a láthatáron?
Vivijen: ha nem lenne családja akkor sem lenne semmi v csak a családja miatt?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Ki hol ismerkedik? Segítsünk. Adjunk tippeket egyedülállóknak.
- Abnormális ha egyedülállóként egy szobában alszom gyerekeimmel?