Egy visszahúzódó szürke lány vagyok és mégis a kicsit művi nők a példaképeim. Lehet belőlem olyan? (beszélgetés)
A facebook is tele van egyforma fotókkal...a mai lányoknak nincs egyéniségük, mind egyformák. Ha a lányom barátnői jönnek, sokszor nem tudom, hogy találkoztunk-e már....hiszen egyik olyan, mint a másik, max. a nevek alapján lehet megkülönböztetni őket :).
A fiamnak már 16-17 évesen volt egy megfigyelése, hogy a "barna lányokat nehezebb megszerezni, a szőkék mind buták". persze nem teljesen értek ezzel egyet...szőke is lehet egyéniség, csak nem árt, ha erre a fórumindító is odafigyel, hogy már hogyan kategorizálnak a 16-17 éves fiúk - is.
És valóban szeretné-e, ha ebből a szemszögből tekintetének rá és csak egy numera lenne bárki életében is...?!
Pontosan.
Egy szürke és átlagos lány is lehet vonzó.
S az ágyban, még nagyobb duranásokat is tud okozni :D
Mintha magamat olvasnám, én is tök ilyen vagyok...Én is átestem egy ilyen időszakon, amíg kerestem magam, pár évig tartott. A hajam ugyanolyan típusú lehet, mint a tiéd. Igazából a hajam az egyetlen, amit képtelen vagyok elfogadni magamban. Hullámosodó, de nem szép hullámos, hanem inkább szétálló. Levágattam rövidre, de még így sem az igazi:( Régen megpróbáltam úgy kinézni, mint akiket te a képen linkeltél, de rájöttem, hogy ez nagyon nem én vagyok, így hagytam az egészet. Szőke is voltam, a vörös minden árnyalata, fekete, melírozott, sokszínű, göndörhajú, egyenes hajú, de mindezzel csak azt értem el, hogy teljesen tönkretettem a hajam és évekig tartott, mire újra normálisan, egészségesen nézett ki. Így már nem festem a hajam, igaz, hogy néha vágyok rá, mert nem szeretem ezt a snassz barna haj-barna szem kombót...de nem tudom, megérné e még egyszer végigjárni ezt az utat. A sminkeléssel is voltak próbálkozásaim, de hamar meguntam. Kényelmetlen, állandóan szétkenődik, nem dörzsölhetem meg a szemem, ha álmos vagyok...jó nekem smink nélkül:D A hajamat se csinálom meg soha, most rövid és kócos és néha még tetszik is, amikor jól beáll. Kezdek néha arra jutni, hogy jobb a természetesség, mint a sok macera. Anno az öltözködési stílusomat is próbátam egy kicsit nőiesebbre varázsolni, de nagyon nem ment...nem jött be. Kényelmetlen a magassarkú, utálom, a szoknyát is, a blúzokat is, mindent. Úgyhogy marad a kapucnis pulcsi + farmer. Ez az én világom. Lázadásképp vettem is egy csomó kapucnis pulcsit a turiban és tök jól néznek ki:) Mindengyik más színű és más minták vannak rajtuk:)
Szerintem próbáld ki azt a kinézetet, amilyen valójában vagy és még az is lehet, hogy tetszeni fog. Nem kell mindig megfelelni az elvásároknak. A média ilyen szempontból mocskos, mert manipulál. Költsd a sminket pénzre, meg szolira...nem szabad rá hallgatni, mert előbb-utóbb az ember úgyis rájön, hogy egy nagy baromság az egész.
Tök egyformák a mű nők....a gép egyik felén bemennek ...a másikon az egyen-arcú, -mellű, -fenekű, békaszájú...stb. egyének kijönnek.
Ez miért jó?:)
Nem átlagon felüliek, csak jobb a csomagolásuk; nincs más dolguk, mint szebbnek, egyedibbek lenni.
Tudod, ahogy Michelangelo mondta.
...a fórumindító eltűnt. Úgy tűnik, hogy a gondok tényleg belülről jönnek...nála nem a külsővel van a fő gond, ahogy itt már többen meg is fogalmazták.
Magán levél nem jött tőle, pedig ötletet adni tudok bőven a külsőre :)))
" Népszerűbb volnék ha kicsit mű nő lennék?" Ezt tavaly júliusban indította.
Nézd végig hány fórumot indított a saját kinézetével, vagy a pasizási nehézségeivel kapcsolatban. Jópáran próbáltunk segíteni neki, de semmit sem fogadott meg a tanácsokból. Csak nyünyög és várja a csodát. Ő Juliska 20 évvel fiatalabb változatban...
Persze, bármit elérhetsz....de miért gondolod, hogy ők boldogok és jól érzik a bőrükben magukat? A külsőd alakítása tényleg csak rajtad múlik....de a kisugárzásoddal tudsz változtatni a leginkább azon, hogy ne legyél szürke egérke.
Hajhosszabbítás, smink, néhány olyan ruhadarab, amiben jól érzed magad....és kész a megálmodott remekmű. De belül ugyanaz maradsz! Ha gondolod, beszélgessünk priviben :).
Kedves fórumindító!!! Ne akarj senkire sem hasonlítani!!!
Ha nagyon nem tetszel magadnak, próbálkozz más színű, stílusó ruhákkal, vagy egy kicsit másabb hajszínnel, de ne legyél páva!!!
Tényleg ne akarj retusált újságokban szereplő nőkhoz hasonlítani!! Az olyan nőket szerintem kb. senki nem meri megszólítani! Lehet ha olyan lennél , elmenne melletted a nagy Ő, mondván-úgy sincs esélyem ilyen nőnél!!! :) Inkább légy egyszerű kedves őszinte becsülendő nő :))
További ajánlott fórumok:
- Sportolsz, formálódsz, mi a kitűzött cél, van példaképed? :-)
- Miért közösítik ki a gyerekek a visszahúzódóbb társaikat?
- Randiztam egy leányzóval, de utána nagyon inaktív, visszahúzódó lett, szerintetek meddig van értelme még próbálkozni?
- Szülés után mikorra megy le a has? Mit lehet csinálni, hogy hamarabb visszahúzódjon?
- Hathatós gyógyszer vagy módszer visszahúzódó fogínyre? (Akinek van tapasztalata, segítsen...!)
- Lehet itt visszahúzódó nőkkel ismerkedni?