Egy titkos jelet teszek a könyvtárból kihozott könyvekbe,... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Miért nem írhatok bármit is a saját Könyvembe?
mert Te megtiltod?
Azért a sajáttal az ember hadd csináljon már azt, amit akar 😅
Amúgy valomástevő, ha okostelód van, szerintem könnyebb lenne vagy egy listát vezetni (google keep, táblázat), vagy beregisztrálni pl. molyra vagy goodreads-re, ott még az olvasottakon belül is csinálhatsz listákat, kedvenceket stb. tökjó móka. És senki nem tér ki a hitéből, amiért "összefirkálod" őket 😅
Engem nem zavarna.
A legolvasottabb ismerőseim firkálják a könyveiket, melléjegyzetelnek, meghajtják a lap sarkát. Irodalmi vénával rendelkezőknél meg hatványozottan észre veszem. Érdekes jelenség, érdekes olvasni egy-egy mondathoz, szó fordulathoz "firkált" gondolataikat, én nem ilyen "minőségben" olvasok.
A megrongálódott borítójú könyveket, ha olyat kapok, megragasztom, és a szakadt lapjait is, hogy ki ne essen.
El szoktam olvasni a hátoldalán a rövid történetet, ha cím alapján nem emlékszem rá, valami mindig beugrik.
Előfordult olyan is, ha siettem, hogy újra kiveszem, de az sem gond, újra elolvasom.
Egyetértek!!!
Ha az èn könyveimet firkálná a kezèt eltörnèm! 🤬
További ajánlott fórumok:
- Miért nem járnak az emberek könyvtárba?
- Szeretkezés az állatkertben, repülőgépen és könyvtárban
- Az Anna, Peti, Gergő könyvekben van fogorvosról szóló mese?
- Milyen könyvet vegyek ki a könyvtárból?
- Esküvőre megyünk, a fiatal pár könyvutalványt szeretne.A könyvekbe, amit majd megvásárolnak szeretnék, ha "dedikálnánk"
- Budapesten az Andrássy úti könyvtárba szokott valaki járni?